Αυτοκαταστροφικό διαγγελμα Μητσοτάκη – Πηδάνε απο τα παράθυρα στη Νεα Δημοκρατια με όσα άκουσαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε το Δ.Ν.Τ. το οποίο έχει παραδεχτεί τα εγκληματικά του λάθη κατά της Ελλάδας δεν θα τολμούσε να βγάλει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πανηγυρίζοντας για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία. Ένα επίτευγμα που φυσικά ο Μητσοτάκης έκανε ό,τι μπορούσε για να το ακυρώσει, καταγράφοντας δίδυμα ελλείμματα και στα τρία χρόνια της ηγεσίας του!

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα υποχρεούται να επιστρέψει σε πρωτογενή πλεονάσματα για το 2023, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει να καταγράψει ταμειακό έλλειμμα για το πρώτο οκτάμηνο του 2022 άνω των 6 δισεκατομμυρίων €! Όλα αυτά, παρά την Τιτάνια προσπάθεια του τουρισμού που καταγράφει ρεκόρ εισπράξεων…

Η ανακοίνωση του Μητσοτάκη έχει όλη την προπαγάνδα που χρησιμοποίησε το ΔΝΤ όταν οδηγούσε την Ελλάδα στην καταστροφή. Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος ακόμα και να αναφέρεται στις πλατείες των αγανακτισμένων, όπου η τότε Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά πρωτοστατούσε, πριν κάνει την περιβόητη κυβίστηση και συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο επιφέροντας την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή που έχει γνωρίσει η Ελλάδα μετά τον πόλεμο.

Συνοπτικά, η ανακοίνωση Μητσοτάκη παραπέμπει στις σκοτεινές εποχές της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με τον επίσης αποκαλούμενο «μονομάχο» αυτοκράτορα Κόμμοδο να πανηγυρίζει λίγο πριν την απόλυτη καταστροφή.

Αποδεικνύεται μάλιστα τόσο αδίστακτος, που ακυρώνει πλήρως την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, παρά το ότι υπήρξε υπουργός της! Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το σύστημα Σαμαρά ακονίζει τα μαχαίρια του αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, ενώ ακόμα και ο μέχρι πρότινος υποστηρικτής του Βαγγέλης Βενιζέλος, του έδειξε το δρόμο της εξόδου με παρέμβαση του πριν από λίγες ημέρες! Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ