Κόλαφος ο Κώστας Βαξεβανης για Μητσοτάκη: Λειτουργεί και πολιτεύεται ως εκφραστής συνεχούς πολιτικού εγκλήματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Έστησε ολόκληρη συνωμοσία για να βάλει φυλακή αυτούς που αποκάλυψαν το σκάνδαλο #Novartis και δεν θα παρακολουθούσε τηλέφωνα αντιπάλων και φίλων; Εδώ μέχρι από την εποπτεία λέει ότι έβγαλε τη χώρα. Λειτουργεί και πολιτεύεται ως εκφραστής συνεχούς πολιτικού εγκλήματος.

Ενώ σε άρθρο του στο documentonews.gr με τίτλο Μαξίμου ακούει διαβάζουμε

Ηξερε ο Μητσοτάκης για τις παρακολουθήσεις; Μήπως δεν ήξερε; Ηταν µια κακή στιγµή; Την πάτησε γιατί εµπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους; Και για να θέσουµε τον πυρήνα του προβληµατισµού που ταλανίζει τα δηµοσιογραφικά βαφτιστήρια της Φαµίλιας: Αφοδεύουν οι αρκούδες στο δάσος; Υπάρχουν vegan λιοντάρια;

Σε µια κρίσιµη περίοδο για τη δηµοκρατία (την απέδωσε πολύ εύστοχα ο σκιτσογράφος ∆ερµετζόγλου εµφανίζοντας τον Μητσοτάκη ως βιαστή της) όσα αποκαλύπτονται δεν συνθέτουν απλώς ένα σκάνδαλο. Βρισκόµαστε απέναντι στην καταπάτηση του άρθρου 9 του συντάγµατος το οποίο προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών. Είναι σηµαντικό να σηµειώσουµε ότι πρόκειται για µια από τις ελευθερίες η οποία δεν χαρακτηρίζεται απλώς ως απαραβίαστη από το σύνταγµα αλλά ως «απολύτως» απαραβίαστη. Ο πρωθυπουργός έχει πλήρη την πολιτική και φοβάµαι και την ποινική ευθύνη γι’ αυτήν τη σχεδιασµένη και όχι από αµέλεια καταπάτηση. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ