Βιντεο με τρεις αστυνομικούς στις ΗΠΑ να τσακίζουν στο ξύλο ένα κακομοίρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα νεο συμβάν αστυνομικής βιας στις ΗΠΑ κανει τον γύρο του κοσμου με τρεις αστυνομικούς να εχουν εχουν ακινητοποιήσει ένα πολίτη και με τον χτυπανε ανελέητα με  γροθιές και γονατιές στο κεφάλι ενώ του κάνουν και χτυπήματα του κεφαλιού στο δάπεδο. Το βιντεο καταγράφηκε από πολίτη στο Μέλμπερι, πόλη στο Κρόφορντ του Άρκανσο και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Στο σχετικό βίντεο, καταγράφονται τρεις αστυνομικοί που ήδη έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος νεαρό άνδρα, να του καταφέρνουν δεκάδες χτυπήματα, με γροθιές και γονατιές στο πρόσωπο, γροθιές και γονατιές στο σώμα, ακόμη και χτυπώντας επανειλημμένα το κεφάλι του στο δάπεδο.

Όταν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πολίτης μέσα σε παρακείμενο όχημα που τους βιντεοσκοπεί, απευθύνονται προς αυτόν με εμφανώς απειλητικές διαθέσεις, προκειμένου να σταματήσει.

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις και δημοσιεύματα, ο ξυλοδαρμός έγινε στις 10.40 το πρωί της Κυριακής στο πάρκινγκ καταστήματος στο Μέλμπερι του Κρόφορντ και εμπλέκονται δύο αστυνομικοί της αστυνομίας του Κρόφορντ και ένας ακόμη του Μέλμπερι.

Μετά την οργή που προκάλεσε, η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να βγάλει τους τρεις εμπλεκόμενους σε διαθεσιμότητα και να ανοίξει έρευνα για το περιστατικό.

Το θύμα κατά τις ίδιες πηγές είναι ο 27χρονος Ράνταλ Γουόρτσεστερ, ο οποίος αφού νοσηλεύτηκε συνελήφθη και κρατείται με κατηγορίες για επίθεση, αντίσταση κατά της Αρχής με σειρά δευτερευουσών κατηγοριών, ακόμη και για «τρομοκρατική απειλή»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ