Τι έδειξε το τεστ ναρκωτικών για τη Φινλανδή πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανακοίνωσή της υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας ενημερώνει ότι το τεστ για ναρκωτικές ουσίες στο οποίο υποβλήθηκε η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, ήταν αρνητικό. Μάλιστα αναφέρει ότι η εξέταση πραγματοποίηθηκε με προσωπικά έξοδα της πρωθυπουργού. 

Το γραφείο της Μαρίν αναμένεται να δώσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες για την εξέταση η οποία πραγματοποίηθηκε στις 19 Αυγούστου.

Το τεστ για ναρκωτικά που έγινε στη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν ήταν αρνητικό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Σάνα Μαριν έκανε οικειοθελώς το τεστ για ναρκωτικά, μετά από αναφορές των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ίδια πιθανόν να είχε κάνει χρήση ουσιών,  το βράδυ που διασκέδασε ξέφρενα με τους φίλους της. Η ίδια είχε παραδεχθεί ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αρνήθηκε όμως ότι είχε κάνει ναρκωτικά.

«Έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα.  Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη»,ανέφερε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα και πρόσθεσε ότι τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν προσωπικά δεδομένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ