Νέες προκλητικές δηλώσεις απο τους Τούρκους: Θα τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, όπως κάναμε και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλιμακώνουν καθημερινά τις προκλήσεις οι Τούρκοι, με τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν, Φουάτ Οκτάι, να πανηγυρίζει για την Μικρασιατική Καταστροφήκαθώς οι Τούρκοι έχουν ήδη ξεκινήσει μεγάλες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη «Μεγάλη Επίθεση», όπως την αποκαλούν.

Ο Φουάτ Οκτάι αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των Ελλήνων λέγοντας:

«Στα 100 χρόνια από τη μεγάλη νίκη, όταν υπάρχει μια τόσο δυνατή Τουρκία, μπορούν όσοι πολεμούν παράνομα στην περιοχή και στη γαλάζια πατρίδα δείχνουν το ίδιο θάρρος; Ο Έλληνας όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα δεν έχει το θάρρος.

Όσοι εποφθαλμιούν και βάζουν στο στόχαστρο του τη δημοκρατία, την σταθερότητα και τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή, γνωρίζουν τις επιπτώσεις που θα έχουν; Αυτούς που έχουν φθόνο εντός και εκτός της χώρας θα τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, όπως κάναμε και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας μας. Κανείς να μην αμφιβάλει για αυτό.

Σήμερα, υπάρχει μια Τουρκία που μπορεί να παρέχει την εθνική της ασφάλεια σε ξηρά και θάλασσα με τον εθνικό της εξοπλισμό. Μιλάμε για μια Τουρκία που έχει την ικανότητα να κατασκευάσει τον δικό της δορυφόρο, μετράει μέρες για το «Turkey’s automobile TOGG», κάνει ρεκόρ στις εξαγωγές και πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις σε γεωργία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ