Θα τολμούσε η Γερμανία να απειλήσει με νέο ολοκαύτωμα, όπως κάνει ο Ερντογάν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παγκόσμια αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής.

Όλα τα δελτία των ΜΜΕ μεταδίδουν τη χολή πού ξέρασε ο Ερντοάν στην επέτειο του εμπρησμού της Σμύρνης από τον μεγάλο σφαγέα Κεμάλ αποδίδοντας μάλιστα θρασύτατα, ως ένοχο των εμπρησμών, τον υποχωρούντα Ελληνικό στρατό πως άφησε πίσω του …….τα καμμένα.

Πρέπει λοιπόν όλοι εμείς και όλος ο κόσμος να καταλάβουμε το όνειρο του ανθρώπου αυτού, που τόσο πολύ ζηλεύει την δόξα του Κεμαλ χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα,
να ιστοριοποιηθεί εξ ίσου ως θρησκευτικός τέτοιος, και καλύτερος, με λίαν γενναία δοσίματα συν το άμετρο προς Δύση γλείψιμο, και το προς πετρελαιάδες Ισλαμικής προσήλωσης θέατρο για την κονόμα.

Όλος ο κόσμος είδε τινι τω τρόπω αποκατέστησε σχέσεις με το Ισραήλ ξεχνώντας τούς Παλαιστίνιους, αφού από κει είχε ή μάλλον δεν είχε τίποτα να κερδίσει. Επίσης όλοι παρακολούθησαν το ΅παράδοξο Πούτιν΅ οποίος όχι μόνο δεν εισπράττει δολάρια για τά έργα που εκτελεί στην Τουρκία, τουναντίον στέλνει μάτσα τα δις ( εκεί όχι Ρούβλια. Γιατί;) με άγνωστο τον παραλήπτη/τες.

Δις που περισσότερο ομοιάζουν με εξόφληση «μεσιτικών» παρά με οτιδήποτε άλλο. Ποία η μεσιτεία άραγε; Όλοι είδαμε την απείθεια ( Ίμρε Νάγκυ πού είσαι;) της Ουγγαρίας ως προς την συνοχή στις αποφάσεις της ΕΕ, και ίσως υπάρξουν κι άλλες. Καί τέλος γιατί η τόση λύσσα κατα της Ελλάδας τώρα; Γιατί τώρα, αφού δεν πράττει τίποτε περισσότερο, από ότι στο παρελθόν, δηλ. υπεράσπιση πατρίων υδάτων ως αυτές προκύπτουν από συνθήκες με τούρκικες υπογραφές, πιστοποιημένου του γνήσιου αυτών, και βούλες.

Η απάντηση είναι μία, και όχι τούρκικος αναθεωρητισμός ως ζαβώς αναφέρεται
στις ανακοινώσεις εδώ, αλλά νεοοθωμανισμός ενός σαλταρισμένου, και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ως τέτοιος. Άλλωστε δεν είναι και μακριά δηλώσεις του πως η Ευρώπη δεν θα γίνει Χριστιανικός χώρος, και διαυτό και η λάθρο εποίκηση αυτής
μέσω Τουρκίας κυρίως σερβιρισμένη ως «εκδούλευση» προς πετρελαιάδες εμπράκτως. Οι χωροδιακές εναντίων Μακρόν ύβρεις των τούρκικων ΜΜΕ, ποίον έχουν μαέστρο; Βλέπεις ο Γάλλος το τόλμησε το «σας γνωρίσαμε, σας γνωρίσαμε» τί κουμάσια είσαστε. Μασκαράδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ