Πουλάει τρέλα ο Ακάρ: Το ΝΑΤΟ πρέπει να δει τι κάνει η απερίσκεπτη Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση… αλλοφροσύνης οι Τούρκοι, «φορτίζουν» διαρκώς το σκηνικό έντασης με τη χώρα μας και το ΝΑΤΟ, με τον Χουλουσί Ακάρ να επιστρέφει σήμερα εκ νέου στο -υποτιθέμενο- «θερμό» επεισόδιο με τους ελληνικούς S-300 και τα τουρκικά F-16, τονίζοντας σε έντονο ύφος ότι οι Σύμμαχοι «πρέπει να δουν τι κάνει η απερίσκεπτη Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τελετή της Πολεμικής Αεροπορίας, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας επισήμανε ότι «έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο», μιλώντας για μια ακόμη φορά για τους «κακούς γείτονες», αναφερόμενος -φυσικά- στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, ο Ακάρ υπενθύμισε ότι ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη «παρενόχλησαν» τουρκικά F-16 σε αποστολή του ΝΑΤΟ. «Από τις 2 Ιουλίου, η δραστηριότητα αναφέρθηκε στο ΝΑΤΟ, όλοι άκουσαν και έμαθαν γι’ αυτήν. Κι όμως, αναχαιτίστηκαν τα F-16 μας, που ήταν σε αποστολή του ΝΑΤΟ. “Δεν ξέραμε ότι αυτά ήταν τουρκικά αεροπλάνα”, είπε η Ελλάδα σε μια “ψευδή δήλωση”…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ