Ο πιο μάγκας πιλοτος: Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Viral εχει γίνει στα social media ο πιλότος της πτήσης Σαντορίνη-Αθήνα που μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στους επιβάτες για την προσπάθεια που έγινε να καλυφθεί η μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση.

Αντί να κάνει αυτο που κάνουν συνήθως οι πιλότοι οταν παίρνουν το μικρόφωνο με τις καθιερωμένες ανακοινώσεις στους επιβάτες που κανείς δεν δίνει σημασία, επέλεξε να μιλήσει με ένα δικό του τροπο, γνωρίζοντας την αποθέωση στα social media.

https://twitter.com/kafraki6/status/1565430158747656193?s=21&t=9RIVNJ2lbTk-gpI36cz05A

«… να μειώσουμε την καθυστέρηση. Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

@georgeeeev

To pigame treno ✈️

♬ sonido original – George V

Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε οτι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ