Πεθανε η αγαπημένη ηθοποιός Φρύνη Αρβανιτη – Αγοραρε Χέλι όλο γλυστρας, φωναζε στον Γιώργο Κωνσταντίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημενη πρωταγωνιστρια της χρυσής δεκαετίας του 80, Φρύνη Αρβανίτη, σε ηλικια 78 ετων, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Την θυμόμαστε ολοι να φωνάζει με πάθος Χέλι στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και να τον κυνηγά μα τον στριμώξει.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook, λέγοντας πως έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό αλλά δεν τα κατάφερε.

E2EC2EBE A30F 4E5E 8193 B4BC44772999

66A43AE6 5E3D 4210 A1E8 2AB44215C95D

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωναιό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Φρύνη», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η Φρύνη Αρβανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965.

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’80 μέσα από τη συμμετοχή της σε βιντεοκασέτες ενώ για την προσωπική της ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά.

Μεσουράνησε στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας ενώ έπαιξε και στην τηλεόραση σε πολλά δημοφιλή σήριαλ. Ήταν φίλη και συνεργάτης του Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια.

Πρωταγωνίστρια της “χρυσής εποχή” της βιντεοκασέτας Φρύνη Αρβανίτη μοιράστηκε το πως τα περιττά κιλά της, της χάρισαν ρόλους. Μάλιστα δε δίστασε να πει πως όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα.Άλλωστε όσα χρόνια γνωρίσαμε ως ηθοποιό την Φρύνη πάντοτε οι ρόλοι της ήταν χαρακτηριστικοί είτε στην επιθεώρηση στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.

Είχε πλούσια συνεργασία με θιάσους όπως του Κ. Χατζηχρήστου, Άννας Συνοδινού, Αλ. Αλεξανδράκη, Ελ. Απέργη – Β. Παγουλάτου, Δημ. Ροντήρη, Γιαν. Φέρτη – Ξ. Καλογεροπούλου, Κ. Αναλυτή – Κ. Ρηγόπουλου κ. α., όπου έπαιξε ευρύτατο ρεπερτόριο, από κωμωδία μέχρι αρχαία τραγωδία. εφυγε σε ηλικια 78 ετων ,.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ