Το σκοτεινό παιχνίδι του Ζελένσκι με τον Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδονται από όλα τα ΜΜΕ δηλώσεις του Ερντοάν για το πόσο μεγάλο είναι το δίκιο του Προέδρου Πούτιν που αντιδρά, όπως αντιδρά στις κυρώσεις λόγω υπακοής στις ΗΠΑ, που επιβλήθηκαν στην Ρωσία για την ενέργειά της να εισβάλλει στην Ουκρανία. Όπως εξελίχτηκε η κατάσταση έχει λόγο ο Πρόεδρος Πούτιν να το πράξει, αυτό που πράττει. Όμως την ημέρα της επιβολής των κυρώσεων ποίος εγνώριζε ότι η Ευρώπη και εν πολλοίς μαζί και η Ελλάδα, ειναι εξαρτημένοι ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ,από το φυσικό αέριο της χώρας αυτής; Ποιός εμπόδιζε πράσινες και οικολογικές οργανώσεις, πολιτευτήκαν αργότερα, να οργώνουν μαζί με εναλλακτικούς για το φυσικό αέριο, που μόνο εναλλακτικό δεν είναι. Με κάτι τέτοια, συν και κάτι άλλα, συν και κάτι Μέρκελ, βρέθηκε ο λαός της Ευρώπης σκλαβωμένος στο μονοπώλιο που σήμερα τον εκβιάζει.

Καλά να πάθει. Αφού κανείς δεν θυμήθηκε πως όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν μία «ρεζέρβα» που χωρίς αυτή οι οδηγοί δεν ξεκινούν. Αυτά η Ευρώπη. Αλλά τιμητής τού Πούτιν και ο Τούρκος; Ευρώπη ακούς; Ουκρανέ ακούς; Ζελένσκι πού θα κρυφτείς;

Μάλλον ποιό το παιχνίδι σου με τον στηριχτή τον Ερντοάν; Η Ευρώπη με πολύ κόστος στηρίζει Ζελένσκι, που στηρίζεται και στον Ερντοάν, που θαυμάζει και εκθειάζει τον Πούτιν, οποίος Πούτιν τιμωρεί πάντες πλην Ερντοάν σημαντικό σύμμαχο της Ευρώπης. Και ο κύκλος των «κρίκων» έκλεισε. Βρείτε τον πιο αδύναμο. Και άμα τον βρείτε, ονομάσετε τον. Σιγά που θα το πούνε. Όμως είναι η ώρα και η στιγμή να τον δείξουν. Και όχι επειδή το θέλουν, αλλά επειδή δεν γίνεται αλλιώς.Ηστ Μεντ λοιπόν και άντερ ένι κόστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ