Ραγδαιες εξελίξεις με την υγεια της Ελισαβετ της Αγγλίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη στο κάστρο Balmoral (στη Σκωτία) με τους γιατρούς να ανησυχούν για την υγεία της, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε σχετική ανακοίνωση.

Η μονάρχης, 96 ετών, αποχώρησε από ένα εικονικό ιδιωτικό συμβούλιο (Privy Council) χθες, μια ημέρα αφότου όρισε τη Λιζ Τρας ως πρωθυπουργό στο σπίτι της στα Highlands της Σκωτίας.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: «Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα παραμένει άνετη και στο Balmoral».

Η στενή οικογένεια της βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα της Ουαλίας, έχει ενημερωθεί, με την τελευταία ανακοίνωση να κλιμακώνει τους φόβους για την υγεία της.

Η Βρετανίδα Πρωθυπουργός έγραψε στο twitter ότι «όλη η χώρα θα ανησυχήσει βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι» προσθέτοντας «οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο– είναι με την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ