Εξωφρενικό το κόστος της κηδείας της Ελισάβετ, ούτε λίρα όμως δεν φεύγει εκτός Αγγλίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγλική πρέπει να είναι η πηγή, τί άλλο; Μαθεύτηκε πως η κηδεία της Ελισάβετ θα κοστίσει αρκετά εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Δηλαδη Χάρτινες, αφού και οι χρυσές Αγγλίας ειν κι αυτές.

Πολλοί εδώ στην Ελλάδα έμειναν έκπληκτοι. Βεβαίως και το ποσό φαντάζει όχι απλώς αστρονομικό, αλλά διαγαλαξιακό γιά κηδεία εκ πρώτης όψεως. Και αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν ξεσηκώθηκε; Εκεί. Αν λοιπόν ερωτηθεί εκ των οικονομοτεχνικών τις θα μάθει πως αυτά τα χρήματα , όσα κι αν είναι, σπαταλώνται, για όποιον αυτό θέλει , όλα μέσα στη χώρα. Έξω δεν βγαίνει ούτε μία λίρα.

Και ένα μεγάλο εξ αυτών μέρος επιστρέφει στο ταμείο με μορφές είτε άμεσων, ή έμμεσων φόρων, ή και φόρου εισοδήματος στο τέλος του έτους. Αντιθέτως από την άφιξη τουριστών ως λέγουν, και εισπράξεις από τηλεοπτικά πάσης φύσεως δικαιώματα μπορει και ίσως καλυφθεί το όλον. Σήμερα.

Τον χειμώνα; Με την κρίση που θα χτυπήσει συν το Μπρέξιτ που κάπου τότε λένε πως θα αρχίσει να επηρεάζει,και κάτι οι αστάθμητοι παράγοντες που ποτέ δεν λείπουν, τί θα γίνει κανείς δεν ξέρει. Πάντως η Αιρμπας χρησιμοποιεί Αμερικάνικους κινητήρες όλο και πιο πολύ. Καυτή η πατάτα και του θρόνου αλλά καί κυρίως της Τράς. Θα τα δούμε συντόμως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ