Ο Αλίεφ συνεχίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά η ΕΕ τον καλύπτει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το Αζερμπαϊτζάν του φασίστα Αλίεφ έχει εξαπολύσει επίθεση κατά της Αρμενίας και βομβαρδίζει αμάχους και χωριά. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι το Αζερμπαϊτζάν δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να ολοκληρώσει την γενοκτονία των Αρμενίων, συνεχίζοντας το έργο των Τούρκων αδελφών τους.

Η Ευρωπαΐκή Ένωση όμως που κινήθηκε τόσο άμεσα και τόσο σκληρά κατά της Ρωσίας έπειτα από την εισβολή στην Ουκρανία, όχι μόνο σιωπά απέναντι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν Τούρκοι και Αζέροι, αλλά αντίθετα με θράσος, χαρακτηρίζει το Αζερμπαϊτζάν ως «αξιόπιστο εταίρο»!

Ο λαός της Αρμενίας υποφέρει. Αρμένιοι άμαχοι εξοντώνονται. Αιχμάλωτοι βασανίζονται, ακρωτηριάζονται και αποκεφαλίζονται.

Πέραν κάποιον λαμπρών εξαιρέσεων βουλευτών και γερουσιαστών των ΗΠΑ, το σύνολο της Δύσης, σε επίπεδο εξουσίας με προεξάρχουσα την Κομισιόν και την Ούρσουλα, δίνουν το πράσινο φως στο Αζερμπαϊτζάν για να συνεχίσει τα εγκλήματα.

Ο λόγος είναι τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία το Αζερμπαϊτζάν έχει μοιράσει σε δυτικούς πολιτικούς και αξιωματούχους προκειμένου να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να το υποστηρίζουν. Σκάνδαλο το οποίο έχει αποκαλυφθεί, η διερεύνηση του όμως για τους αποδέκτες των μαύρων ταμείο του Αζερμπαϊτζάν έχει παγώσει. Αυτό διότι είναι μέγα το πλήθος των διεφθαρμένων δυτικών πολιτικών που έχει λάβει μίζες από τον Αλίεφ.

Η στάση της Ελλάδας όμως είναι προκλητική και ανεπίτρεπτη. 100 χρόνια μετά την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που σφαγιάστηκαν παρέα με τους Αρμένιους αδελφούς μας, 103 χρόνια μετά την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί προδίδουν το αίμα των θυμάτων της γενοκτονίας, τις αξίες της πατρίδας μας, ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ντροπή και Όνειδος.

Η φωτογραφία από τον αποτροπιασμό που έδειξε η Ούρσουλα για την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Ένθετη, ένα βρέφος θύμα της κτηνωδίας των Αζέρων.

DE772305 5E5E 4983 B2A9 060BC3657D9D

ΔΗΜΟΦΙΛΗ