Το στοίχημα του βασιλιά Καρόλου με τη Σκωτία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αγγλία θρηνεί την Βασίλισσα που έχασε. Ο νέος Βασιλιάς Κάρολος Γ! έχει μέχρι στιγμής αποδείξει πως όλα όσα του καταμαρτυρούσαν κατά την δια μακρών θητεία του στη διαδοχή του θρόνου, ήσαν λίβελος των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων εκεί, ως και άλλων συναφών εντύπων που ασχολήθηκαν εντατικά για να τον σπιλώσουν. Κανένας μα κανένας από αυτούς δεν βρήκε μια ανθρώπινη κουβέντα κατα την διάρκεια του πρώτου γάμου του, και κυρίως μετά το διαζύγιό του.

Αν και ησύχασαν κατά τα τελευταία χρόνια, αφού ως φαίνεται δεν πήγαινε άλλο, όλα έδειξαν μέσα σε δυο τρείς μέρες την γνώμη της κοινής γνώμης που δεν έδειξε να έχει επηρεασθεί εναντίον του τουλάχιστον στην Σκωτία. Μιας Σκωτίας που δείχνει πως δεν θα εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο για ένταξη στην ΕΕ.

Αν τούτο επαληθευτεί, ίσως να οφείλεται και στην συμπεριφορά του νέου Βασιλιά απ ευθείας με τον λαό, και όχι μέσω σκανδαλοεντύπων, στα οποία ουδέποτε απάντησε πέραν της περιφρόνησης που δια της αδιαφορίας οποία όπως τους άρμοζε επέδειξε. Αύριο με την μεταφορά της σωρού της Βασίλισσας στο Λονδίνο, θα υπάρξει αντίστοιχη λαού ανταπόκριση, αν όχι μεγαλύτερη από αυτή των Σκώτων, και να η επιβεβαίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ