Ο Σκρεκας προανήγγειλε διακοπές ρευματος και στον Σκαι το διασκέδασαν – Ανίκανοι ολοι στην κυβερνηση Μητσοτακη να αντιμετωπίσουν την κριση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχειλίζει απο ανικανότητα η κυβερνηση Μητσοτακη που κοιμάται όρθια ενώ η υφηλιος φλέγεται. Αντί να φέρει τον κόσμο ανάποδα και να κανει τα πάντα για να μην καταστραφεί η χώρα, αδιαφορεί και βρίσκει την εύκολη λύση, διακοπές ρευματος και οποιος αντέξει.

Καλά δεν ντρέπονται; Γαι αυτο τους ψήφισε ο κόσμος; Για να μην εχει να φάει και να ζει στα σκοτάδια; Οι πολίτες πλέον ειναι μόνοι τους. Το Μαξίμου θα ζει πλουσιοπάροχα καθως εκει δεν θα γίνει καμία διακοπή ρευματος, οι υπουργοί θα ζουνε πλουσιοπάροχα καθως στα υπουργεία τους και τις βίλες τους δεν θα κοπει ρευμα. Το ρευμα θα κόβεται εκει που μένει ο λαος, έμεινες, εσύ, οι φίλοι και οι συγγενείς σου.

Τα καναλια θα εχουν ρευμα, δεν θα σβησει κανένα, αλλα εσύ δεν θα έχεις ρευμα στο σπίτι για να τους βλέπεις. Θα σε κοροϊδεύουν και θα γελάνε οι Πετσομενοι παρουσιαστές που θα παροσυαιαζουν όσα κανει η κυβερνηση σαν σωτήρια για τον τόπο.

Απολαύστε τον Σκρεκα που αντί να βρει λύση, απλώς κατεβάζει τους διακοπές.

https://twitter.com/marka2_/status/1572127507477823489?s=21&t=rX2F5Zqr5JRaTC3cyeEvjw

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ