Τουρκικά δισεκατομμύρια στα ΜΜΕ για να ξεπλύνουν τον σφαγέα Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο Πούτιν θέλει να λάβει τέλος ο πόλεμος! Πού το ξέρει; Όλος ο κόσμος έχει σήμερα καταλάβει ότι ο Τούρκος στην Νέα Υόρκη επιχειρεί να περάσει
ότι είναι κάτι που ….δεν ειναι!

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μυξοκλαίγεται για το πόσο πιστός,σε όλα του, είναι απέναντι στην Δύση όμως αυτή τον αδικεί. Τί να του απαντήσει κανείς; Αυτό που του χρειάζεται είναι αποκλειστικά στα χέρια του Δένδια. Ο Δένδιας οφείλει να του απαντά σε όλα με προσωπική παρουσία γραφής και προφοράς ή προφοράς και γραφής άμεσα και διεθνώς, διότι η παρουσία του στην Νέα Υόρκη, και οι ομιλίες του εκεί αλλά και κυρίως το παρασκήνιο το οποίον δια μέσου του εκει μισθωμένου Αμερικανικού γραφείου στο οποίο έχει αναθέσει …τα πάντα, ίσως φανούν αργότερα.

Τα πάντα της εκεί παρουσίας του είναι «στημένα» και κακοστημένα όμως με πιό προσεκτική παρατήρηση, όλα χρήζουν άμεσης αντίδρασης. Να μην αφεθεί και ξεφύγει τίποτα από όσα εκει πράττει και διατείνεται, διότι με το τελευταίο προσπαθεί να περάσει ότι η διεθνής Ειρήνη…είναι και από τον ίδιο εξαρτώμενη, αφού μπορεί να επηρεάζει Ρώσους και Κινέζους, δωρεάν, ζητώντας σχεδόν τίποτα.

Τί είναι το μισό Αιγαίο, και η Ανατολική μεσόγειος, της Κρήτης περιλαμβανομένης, και η Λιβύη, και βλέπουμε πάλι μετά, μπροστά στην διεθνή Ειρήνη, που είναι στην «διάθεσή του». Όσο κιαν φαίνονται αστεία όλα, δυστυχώς με κάτι τέτοια στο παρελθόν πέτυχε…ότι πέτυχε η Τουρκία. Η παραμονή του στην Αμερική και η συμπεριφορά του κρύβουν πολλά. Ας προσεχτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ