Να απελαθεί το μαντρόσκυλο του Αλίεφ, που ενοχλήθηκε από την αντίδραση των Ελλήνων στην επιθετικότητα των συνεργατών της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανής πρόκληση: «Κουρέλια» οι Έλληνες βουλευτές και πολίτες για τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα!

Δεν έχει προηγούμενο η πρόκληση του πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα, Anar Huseynov, που υιοθετώντας τις πρακτικές του καθεστώτος Αλίεφ που εκπροσωπεί, αλλά και του στενού φίλου και συμμάχου της χώρας του Ερντογάν, τόλμησε να χαρακτηρίσει… «κουρέλια» Έλληνες βουλευτές και πολίτες!

Ενοχλήθηκε βλέπετε ο κύριος πρέσβης από τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να καταγγελθεί η συνεχιζόμενη επιθετικότητα του Αζερμπαϊτζάν, που πριν λίγες μέρες «έσπασε» την εκεχειρία και βομβάρδισε την Αρμενία.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και μίλησαν ο Δημήτρης Καιρίδης από τη Νέα Δημοκρατία, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης και του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος κόσμου, που για τον ανεκδιήγητο πρέσβη είναι όλοι τους «σκουπίδια»!

Στην προκλητική του ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και πάλι αυτονομιστικά κουρέλια στολίζουν την κεντρική πλατεία της #Αθηνών. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του @GreeceMFA μόλις πρόσφατα εκφράστηκε σχετικά με την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στην περιοχή μας»!

Εκτός από προκλητικός είναι ψεύτης ο κύριος πρέσβης, καθώς μόλις λίγες ώρες πριν ο Νίκος Δένδιας από τη Νέα Υόρκη έκανε ξεκάθαρη αναφορά για τους βομβαρδισμούς της Αρμενίας από το Αζερμπαϊτζάν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλίεφ είχε δηλώσει στον Έλληνα πρέσβη στο Μπακού ότι η Τουρκία έχει δίκιο στις… απαιτήσεις της στο Αιγαίο και πως είναι στο πλευρό της, αλλά στο ελληνικό κοινοβούλιο έχουμε Επιτροπή Ελληνοαζερικής Φιλίας!

Η μοναδική απάντηση στον προκλητικό Αζέρο πρέσβη είναι η απέλασή του, γιατί είναι καιρός να μπαίνει ο καθένας στη θέση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ