Διαγγελμα Πούτιν: Η Ρωσια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα – Διαθέτουμε και εμείς πυρηνικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρώσος πρόεδρος βάζει στο τραπέζι τα πυρηνικά! «Όταν απειλείται η ρωσική εδαφική ακεραιότητα, η Ρωσία χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα, αυτό δεν είναι μπλόφα».

Ευθεία απειλή και κατά των ΗΠΑ: Ο Πούτιν κατηγορεί την Ουάσιγκτον ότι πιέζει το Κίεβο να επιτεθεί σε πυρηνικούς σταθμούς και να πραγματοποιήσει πυρηνικό εκβιασμό και προειδοποιεί “ο άνεμος θα μπορούσε να στραφεί προς την κατεύθυνσή τους”.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πωςαπό τη στιγμή που απειλείται η εδαφική ακεραιότητα της χώρας του, η Ρωσική Ομοσπονδία “διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα”

Η Δύση μετέτρεψε τον Ουκρανικό λαό σε «τροφή για κανόνια» εξαπολύοντας πόλεμο το 2014, λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Για τα πυρηνικά όπλα => 🇷🇺 Πούτιν: Θα έπρεπε να γνωρίζουν πως διαθέτουμε κι εμείς!!

Η απελευθέρωση της Ανατολικής Ουκρανίας και του Ντόνμπας παραμένει ο μόνος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της στρατιωτικής επιχείρησης.

Το νομικό καθεστώς των εθελοντών και των πολιτοφυλάκων του Ντονμπάς θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό του τακτικού ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού

Παράλληλα, ανακοίνωσε μερική, αλλά όχι γενική επιστράτευση. Το πρώτο σκέλος τις ανακοινώσεις πάντως για τους εθελοντές και πολιτοφύλακες, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πλέον, όποιος επιτίθεται σε αυτονομιστή, είναι σα να επιτίθεται σε ρώσο στρατιώτη.

Η απόφαση για «προληπτική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία ήταν «απολύτως απαραίτητη», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στην ομιλία του στο έθνος

«Δεν μπορούμε, δεν έχουμε ηθικό δικαίωμα να δώσουμε στους κοντινούς μας ανθρώπους να τους κάνει κομμάτια ο δήμιος. Δεν μπορούμε να μην ανταποκριθούμε στην ειλικρινή τους επιθυμία να καθορίσουν τη μοίρα τους».

Το «νεοναζιστικό καθεστώς» του Ζελένσκι πήρε την εξουσία μέσω ένοπλου πραξικοπήματος, δεν είναι νόμιμος Πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ