Το ρεσιτάλ αίσχους του Ερντογάν με τις πλάτες των ΜΜΕ των ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλος ο κόσμος ,ο νοήμων, έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τον Ερντοάν στην ομιλία του στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ να παρουσιάζει αφίσα με δύο νεκρα μικρά παιδιά που έβγαλε η θάλασσα στην Τουρκία έπειτα από ενέργεια του Ελληνικού Λιμενικού νά επαναπροωθήσει/βυθίσει την λέμβο πού τους είχε επιβιβάσει βιαίως, ξανά, βιαίως ο Τούρκος για να περάσουν απέναντι. Έτσι τους είπε. Όμως στα καραβάνια των προσφύγων που εκδιώκει σήμερα από την χώρα του, μόνο μικρά παιδιά δεν περιλαμβάνονται στις εικόνες που δείχνουν. Το ότι ο ίδιος είναι ηθικός και φυσικός αυτουργός κάθε χαμένου πρόσφυγα, το απέκρυψε.

Οι χώροι επιβίβασης βρεφών δεν ευθύνονται; ΛΤο ότι πνιγμένοι πρόσφυγες εξ αιτίας του ανακαλύπτονται και μακριά της Ελλάδας, το ξέχασε.Παίζει το τελευταίο του χαρτί πριν πλήρως ανατραπούν τα σατανικά του σχέδια κατάκτησης ξένης επικράτειας ολούθε γύρω τής Τουρκίας, με τα πλέον ανήθικα και πρόστυχα εργαλεία και μέσα, εντός πλέον και στον διεθνή Οργανισμό. Αρκεί μόνο ο Μητσοτάκης να μην, όπως ο ίδιος λέει, «τσιμπίσει» και παρουσιαστεί δικαιολογούμενος. Κορυφαίο λάθος.

Το χρήμα στην Νέα Υόρκη αγοράζει τα πάντα. Έτσι η Ελλάδα που έχει όχι σε φωτογραφίες μοντάζ, αλλά πλείστα όσα βίντεο διάσωσης και βρεφών σε ζωντανή μετάδοση, τί πρέπει να κάνει; Η συνέλευση του ΟΗΕ, δεν είναι χώρος προβολής σλάιτς ούτε βίντεο, για να πείσουν. Θα πεισθούν μόνο…..οι έτσι κι αλλιώς πληρωμένοι. Αυτοί δεν αλλάζουν θέση.
Βέβαια είχε προηγηθεί μία σειρά στημένων συνεντεύξεων, όπου ο Τούρκος με υγρασία στα μάτια απαντούσε σε δικές του ερωτήσεις που είχε αποστηθίσει η ερωτούσα. Τόφτασε. μάλιστα στο σημείο να αποκαλύψει πως Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ, συμφωνούν για προμήθεια στην Τουρκία των F 16 μαχητικών.

Ποιοι; Ο Ντόναλντ Τράμπ; Ο Τραμπ που ύψωσε όχι τοίχο αλλά τείχος για να εμποδίσει είσοδο παράνομων μεταναστών με τους αναπόσπαστους μεταξύ αυτών κακοποιούς, σε αυτά δεν αναφέρθηκε, συμμερίζεται την Τούρκικη θέση για την μετανάστευση, και για τα μαχητικά, αβλεπώς εναντίον ποίων θα χρησιμοποιηθούν. Και όλα αυτά εναντίον μιας Ελλάδας μου ματώνει, χρόνια ματώνει, από την «χύμα» μετανάστευση που αφελέστατα υποδέχτηκε/φιλοξενεί και πληρώνει ακόμα και με αίμα. Από αυτό το λιγοστό που ακόμα διαθέτει.

Τέλος όσον αφορά τις αρπακτικές τούρκικες βουλιμίες, κύριοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι αν έλθει σήμερα ο Πούτιν και ζητήσει αρχικά προστασία της Ρωσικής μειονότητας στην Αλάσκα που ο ίδιος φύτεψε με παράνομη μετανάστευση, και αργότερα σας ζητήσει κομμάτι, αν όχι όλη, αυτής ( το ότι διαθέτει πετρέλαιο άφθονο είναι καθαρή σύμπτωση) μόνο και μόνο επειδή είναι πιό κοντά στη Ρωσία, πως θα σας φανεί; Τί θα πείτε; Τί θα πράξετε;

Η Κύπρος που η ίδια η Τουρκία πούλησε, μιά Τουρκία που αναπολεί ο σημερινός, ματώνει ακατάσχετα, την ώρα που ο Ερντογάν μέσα στον ΟΗΕ μιλάει, με θράσος χιλίων πιθήκων, για καταπιεσμένους Τουρκοκύπριους, και την ανύπαρκτη μειονότητα στην Θράκη, πού έχει στόχο με χρηματική εξαγορά να την τουρκέψει. Και έχει αρχίσει να το καταφέρνει, ακόμα και με την ανοχή ντόπιων. Το ερώτημα λοιπόν που αυτή τη στιγμή προβάλλει είναι ένα και μόνον ένα : Μητσοτάκης. Είναι εις θέση να ….επιθετικώς τεκμηριωμένα, τα βγάλει πέρα, και να αποστομώσει αποκαλύπτοντας έναν υπάνθρωπο «άνθρωπο» με ψεύδη σκεπασμένο;

Όπως και οι χειροκροτητές αυτού; Θα το δούμε. Αρκεί η ομιλία του να μην περιέχει ίχνος δικαιολογίας. Τουναντίον να αναγκάσει τους Τούρκους οι ίδιοι να απολογηθούν, εκ των υστέρων, για ότι ο ηγέτης τους ξεστόμισε. Η ομιλία του Ερντογάν στα ΗΕ προσφέρει ευκαιρία μοναδική.Θά την αδράξει σωστά και τίμια και χωρίς μισόλογα ο Μητσοτάκης; Είθε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ