Αδιανόητο ο Μητσοτάκης να μην θέσει τον Γ.Γ. του ΟΗΕ προ των ευθυνών του για την Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο αναμένεται η ομιλία Μητσοτάκη στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Εκεί θα πρέπει να ακουστούν μόνο αλήθειες, και όχι να αναλωθεί σε προσωπική επίθεση κατά Ερντογάν, πέραν της αντίκρουσης τού ισχυρισμού του για την Ελλάδα και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που «διαπράττει» καί αυτό διότι ο κόσμος πλέον γνωρίζει.

Το μόνο που πρέπει οπωσδήποτε και εμφαντικά μάλιστα να τονίσει, είναι ότι οι πρόσφυγες που για δικούς του, αποκλειστικά δικούς του λόγους, συγκέντρωσε στην Τουρκία, προτιμούν να διακινδυνεύσουν πνιγμό, παρά να μείνουν μαζί του.

Όλοι γνωρίζουν τις κακουχίες που τους επιβάλλονται, εκβιαζόμενοι μέχρι…..για να φύγουν. Σε αλλόθρησκα μέρη, και δεν είναι λίγες. Επίσης πρέπει να πεί πως ο ΓΓ του Οργανισμού οφείλει να ενημερώσει την Συνέλευση για το Κυπριακό και ποία από τις δύο πλευρές δεν αποδέχεται τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού, καθυστερώντας με διάφορα «τερτίπια» όπως ο παράνομος εποικισμός, και πολλά άλλα αποβλέποντας στην πληθυσμιακή αλλοίωση του νησιού και έτσι την λύση του προβλήματος, μακριά, πολύ μακριά των κατευθυντήριων γραμμών του ΟΗΕ προς όφελος της Τουρκίας, και όχι των τουρκικής καταγωγής Κυπρίων κατοίκων, προσδοκώντας οφέλη, σαν αυτά που κατα καιρούς ανακοινώνει, κοντά πενήντα χρόνια τώρα.

Πρέπει να ακουστούν έστω και με κόστος διότι δεν πάει άλλο, ευελπιστώντας σε ανταπόκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ