Πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο στο Συνταγμα πιάστηκε να πουλάει κλεμμένα κοσμήματα απο αλλο γνωστό καταστημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην κοσμική Αθήνα η αποκάλυψη ότι ένα κεντρικό κοσμηματοπωλείο στο Σύνταγμα εντοπίστηκε να εμπορεύεται κοσμήματα που είναι προϊόντα κλοπής.

Τη διακίνηση των κλοπιμαίων από το γνωστό κοσμηματοπωλείο της οδού Καραγεώργη Σερβίας ανακάλυψε ο πατέρας του ιδιοκτήτη άλλου καταστήματος, από το οποίο είχαν κλαπεί πρόσφατα τέσσερα δαχτυλίδια μεγάλης αξίας. Μάλιστα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν είδε στις 10 το πρωί της περασμένης Τρίτης να εκτίθενται προς πώληση στη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου τα δαχτυλίδια που είχαν κλαπεί από αυτό του γιου του.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον 66χρονο κοσμηματοπώλη με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, και τον οδήγησαν στο Τμήμα Συντάγματος για να ακολουθηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.

Ο κοσμηματοπώλης καλείται να δώσει εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα αυτών από τους οποίους τα αγόρασε. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα που εμπορεύτηκαν τα κλεμμένα δαχτυλίδια, ίσως και άλλα κλοπιμαία, που ενδεχομένως έχουν καταλήξει στο ίδιο ή σε άλλα κοσμηματοπωλεία.

Πάντως, η υπόθεση προκαλεί εύλογη ανησυχία στους κοσμικούς Αθηναίους, που φοβούνται μήπως τα δώρα μεγάλης αξίας που αγόρασαν από γνωστά κοσμηματοπωλεία του Συντάγματος είναι κλεμμένα και, έτσι, κινδυνεύουν να θεωρηθούν… κλεπταποδόχοι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ