Αυτός ειναι ο 25χρονος φονιας του 52χρονου στην Καβάλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κάμερες ασφαλείας έλυσαν το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Ένας 25χρονος ο οποίος καταγράφηκε να βρίσκεται στο σημείο του εγκλήματος, συνελήφθη και ομολόγησε ότι εκείνος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 52χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η καραμπίνα με την οποία αφαίρεσε τη ζωή του 52χρονου μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν, ανήκει στον αδερφό του 25χρονου.

B306C5BE BD0A 43A2 AB2F EBC595D041E0

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε πώς σκότωσε τον 52χρονο επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του από το εργοστάσιο, ενώ όπως είπε του ασκούσε bullying.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την ίδια ώρα, οι γονείς και η σύζυγός του βρίσκονταν υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και εξετάζονταν για το αν γνώριζαν τι είχε συμβεί και αν τον έκρυβαν από τις αρχές, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 25χρονου ερευνώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου καταγράφηκε να διαφεύγει από το εργοστάσιο με τη μηχανή του, μετά το έγκλημα. Ο 25χρονος είχε στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο και όταν ο 52χρονος έφτασε στον χώρο, τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο ενώ, εξετάζονταν ακόμα και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα παιδιά του θύματος

Τραγικές φιγούρες παραμένουν τα δύο παιδιά του άτυχου άνδρα και η σύζυγός του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, καθώς εξακολουθούν να ζητούν απαντήσεις σχετικά με τον λόγο που στερήθηκαν τον άνθρωπό τους. «Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είδα τα παιδιά του, τη γυναίκα του που βρήκε το κουράγιο να έρθει με το καροτσάκι της στην κηδεία. Εχουμε τρελαθεί όλοι. Αυτός που το έκανε πρέπει να τιμωρηθεί…» είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο θείος του θύματος, Λευτέρης Νικηφορίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ