Στη “σέντρα” η εισαγγελέας και ο διοικητής της ΕΥΠ από τον Ράμμο της ΑΔΑΕ / Άρης Ραβανός – Νίκος Μερτζάνης

Στη "σέντρα" η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και νέος ο διοικητής Θεμιστοκλής Δεμίρης από τον Ράμμο της ΑΔΑΕ / Άρης Ραβανός - Νίκος Μερτζάνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ηχηρή καταγγελία ότι η ΕΥΠ έχει στήσει «τείχος σιωπής» και επιδεικνύει γενική άρνηση συνεργασίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών φέρεται να προχώρησε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πτέρυγες της Βουλής ο κ. Ράμμος ανέφερε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης και η εισαγγελέας της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, αρνήθηκαν να προσκομίσουν στην αρμόδια αρχή τα έγγραφα που αφορούν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

Μάλιστα ο κ. Ράμμος φέρεται να απεκάλυψε ότι η κυρία Βλάχου του δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό της «ανέλεγκτο» ως προς την κρίση της υπέρ της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη. Ακόμη ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ φέρεται να δήλωσε ότι η αρχή έχει πραγματοποιήσει τρεις ελέγχους στην ΕΥΠ αλλά σε όλες έχει διαπιστώσει «γενική άρνηση συνεργασίας». Επίσης ο κ. Δεμίρης αρνήθηκε, κατά πληροφορίες να συμβάλλει και στο έργο της Εξεταστικής Επιτροπής όταν του ζητήθηκε να προσκομίσει έγγραφα σχετικά με την καταστροφή ή μη του φακέλου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ