Πατρα: Κύκλωμα διασύρει με φωτογραφίες και βίντεο 141 κοπέλες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλος όγκος προσωπικών στιγμών γυναικών διακινείται από κινητό σε κινητό.

Το κουβάρι μίας ασύλληπτης ιστορίας revenge porn προσπαθούν να ξετυλίξουν εδώ και καιρό οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας, καθώς από την ώρα που έφτασε στα χέρια τους η πρώτη μήνυση, όλο και πλησιάζουν στο «ξεσκέπασμα» του κυκλώματος.

Νεαρές κοπέλες διασύρονται με βίντεο και φωτογραφίες, οι οποίες πηγαίνουν από κινητό σε κινητό. Οι Αρχές ψάχνουν εξονυχιστικά να βρουν ποιοι είναι εκείνοι που διασύρουν νεαρές κοπέλες με ονοματεπώνυμα, βίντεο και φωτογραφίες τους, από προσωπικές τους στιγμές. Οι εικόνες διακινούνται από κινητό σε κινητό και όχι από το διαδίκτυο. Κοπέλες που έτυχε να μάθουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη τους, έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνει αυτό το αρχείο το οποίο δεν έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, όμως «μοιράζεται» από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής «mega play» που χρησιμοποιείται για αποστολή μεγάλων σε όγκο αρχείων. Έτσι νεαροί άνδρες μπορούν εύκολα να έχουν στο κινητό τους το συγκεκριμένο αρχείο με τις 141 γυναίκες σε «φακέλους», αρκεί να γνωρίζουν κάποιον που το έχει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα περιλαμβάνει συνολικά 141 φακέλους, και κάθε ένας αφορά και ένα κορίτσι από την Πάτρα. Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο. Το πρωτοφανές σε σχέση με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι κάθε φάκελος (αρχείο) έχει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας. Επιστήμονας της Πάτρας, μία γνωστή από τον χώρο της μόδας, κάποιες εργαζόμενες σε κλαμπ της πόλης, εργαζόμενη σε ιατρείο, είναι μερικές μόνο από τις κοπέλες που χωρίς να το γνωρίζουν έχουν διαπομπευθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλες γυναίκες γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται ενώ άλλες όχι. Δεν γνωρίζουν όμως πως διαπομπεύονται με αυτόν τον τρόπο. Έως τώρα μόνο μια από τις 141 γυναίκες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ