Δολοφονηθηκε ο Κρις Ντέιβιντσον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του θρύλου του σερφ, Κρις Ντέιβιντσον, έξω από μια παμπ στη Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία .

Όπως αναφέρει η αστυνομία που κλήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Sportsmans Way στο South West Rocks, ο 45χρονος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 45χρονο αναίσθητο στο έδαφος και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Kempsey, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

serf

Για την επίθεση συνελήφθη ένας 42χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Kempsey. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για επίθεση που προκάλεσε θάνατο και αρνήθηκε την εγγύηση πριν εμφανιστεί ενώπιον του Port Macquarie Bail Court την περασμένη Κυριακή. Ο Κρις Ντέιβιντσον ήταν μέλος της ομάδας Rip Curl Search στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Το περιοδικό Tracks τον περιέγραψε ως «έναν από τους πιο ταλαντούχους σέρφερ στον κόσμο» στο απόγειο της καριέρας του που ξεκίνησε το 1996 όταν σε ηλικία 19 ετών νίκησε σε δύο διαδοχικές αγώνες τον 11 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Ρόμπερτ Κέλι Σλέιτερ στο Rip Curl Pro στο Bells Beach.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ