Επίθεση του Γκιουλέν στον Ερντογάν: Λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μεγαλύτερος πολέμιος του Ταγίπ Ερντογάν είναι ο Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο σουλτάνος βλέπει πίσω από κάθε διαμαρτυρία και κριτική που λαμβάνει χώρα στη γείτονα. Ο Γκιουλέν λόγω του κινδύνου που αντιμετωπίζει και η ίδια η ζωή του από το καθεστώς Ερντογάν, ζει στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, σε ένα σπίτι κυριολεκτικά φρούριο.

Για ακόμη μια φορά ο Γκιουλέν αποδομεί πλήρως τον Ερντογάν, αναφορικά με τις απειλές του και τις αυξανόμενες προκλήσεις τους προς την Ελλάδα. Μιλώντας στον Αlpha δήλωσε:

«Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη. Όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου».

Και πρόσθεσε για τη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους. Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά».

Μετά και αυτές τις δηλώσεις είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν θα μας καταγγείλει για σχέδιο εναντίον του σε συνεργασία με τον Γκιουλέν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ