Οδεύουμε σε πυρηνικό ολοκαύτωμα: Οικολογικός όλεθρος από την καταστροφή του Nord Stream

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρικτές εικόνες από το σημείο – Εφιαλτική πρόβλεψη της βετεράνου και πρώην υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών Tulsi Gabbard.

Πριν από λίγο οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της καταστροφής, ένα από τα πέντε σημεία όπου ο αγωγός Nord Stream εβλήθη – όπως όλα δείχνουν – με ασύλληπτες συνέπειες και για το περιβάλλον.

Εμπειρογνώμονες κάνουν ήδη λόγο για οικολογικό ολοκαύτωμα, όπως άλλωστε προκύπτει και από την πρώτη ανακοίνωση της Δανίας, η οποία απαγόρευσε τη ναυσιπλοΐα και όλες τις πτήσεις κοντά στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κάνοντας λόγο για τεράστιο κίνδυνο από την διαρροή.

Τεράστια η οικολογική καταστροφή από το σαμποτάζ στον αγωγό Nord Stream. Απόλυτη σιωπή από τους «επαγγελματίες» της πράσινης ανάπτυξης.
Το βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι ένοπλες δυνάμεις της Σουηδίας.

Προκαλεί πάντως εντύπωση το συγκεκριμένο χτύπημα σε μη στρατιωτικές υποδομές, ειδικά εάν τεκμηριωθεί η εμπλοκή «δυτικών δυνάμεων». Ο Μπάιντεν αλλά και η Νούλαντ είχαν προειδοποιήσει ότι ο αγωγός θα καταστραφεί σε περίπτωση που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Στις ερωτήσεις δημοσιογράφων μάλιστα για το πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, διότι αποτελεί και γερμανικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και μη στρατιωτικό στόχο, τόσο αμερικανός πρόεδρος όσο και η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής διπλωματίας που πρωταγωνίστησε στην διάλυση της Ουκρανίας, είχαν διαβεβαίωση ότι είχαν και την μέθοδο και την δύναμη να το κάνουν.

Πως είναι δυνατόν τώρα μία πολιτική δύναμη όπως οι Δημοκρατικοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν παγκοσμίως στην επιβολή της πράσινης ατζέντας, να προειδοποιούν και ίσως να πραγματοποιούν ένα τέτοιο δολοφονικό χτύπημα κατά του οικοσυστήματος, είναι άξιον απορίας ή ο ορισμός της υποκρισίας.

Εφιαλτική πρόβλεψη της Tulsi Gabbard

Αυτό το ζοφερό σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει η εξαιρετικά ανησυχητική δήλωση ενός εγκληματικού προσώπου της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Της πρώην υποψήφιας για το χρίσμα των δημοκρατικών, Tulsi Gabbard, η οποία θεώρησε ότι με το συγκεκριμένο χτύπημα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου που θα οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Πρόκειται για το πρώτο χτύπημα τέτοιου εύρους σε μη στρατιωτικό στόχο, ο οποίος μάλιστα εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις της έγιναν στο αμερικανικό δίκτυο Fox και ήδη προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ