10o Forum Υγείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το  «10ο Forum Υγείας» θα πραγματοποιηθεί  1-3 Οκτωβρίου 2022 και θα είναι υβριδικό. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με φυσικό τρόπο και ταυτόχρονα θα προβάλλονται live διαδικτυακά αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μετάδοσης μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr.

0093CC9A 8FEF 42CA 955E E8DF4197F670Το «10ο Forum Υγείας 2022»  συνδιοργανώνεται  με το Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και έχει την υποστήριξη της  ΠΟΜ ΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων  και του  Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας IRIS.

Χώρος διεξαγωγής των φυσικών εκδηλώσεων του «10ου Forum Υγείας 2022»  είναι η συνεδριακή αίθουσα στην Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 40) του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, που θα διαμορφωθεί ανάλογα από τους οργανωτές για τις ανάγκες των υβριδικών εκδηλώσεων.

Σε συνεργασία με τους βασικότερους εθνικούς και περιφερειακούς θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς, θα αναδειχθούν για μια ακόμη χρονιά σημαντικά και ιδιαίτερα επίκαιρα  θέματα που αφορούν τον κρίσιμο τομέα της Υγείας στον τόπο μας σε συνδυασμό με τη συνεισφορά του στην Ανάπτυξη της περιοχής.

Κυριακή  02/10/2022: 10:30 – 12:30

Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών Εφετείου Πατρών: Ψηφιακές υπηρεσίες μαιών – Νέες Τεχνολογίες

Προεδρείο:

Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Παν/μίου Πατρών
Κατερίνα Λυκερίδου, Μαία, Καθηγήτρια Παν/μίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Τμήματος Μαιευτικής

Ομιλητές:

Μαρία Κλάπα, κυρία Ερευνήτρια, Διευθύντρια Εργαστηρίου Μεταβολομικής, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, Θέμα: «Νέες τεχνολογίες»
Μαρία Κιούρτη, Μαία, Πρόεδρος ΣΕΜΠ, Θέμα: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας, η σύγχρονη μαία»
Σεραφείμ Σαββίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Τμήματος Μαιευτικής, Θέμα: «Παρουσίαση ΠΜΣ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας e-health»
Φιλία Γιαλιτάκη, Μαία, ΜSc Συντονίστρια Δικτύου Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας 7ης ΥΠΕ, Θέμα: «Ψηφιακές υπηρεσίες του Δικτύου Π. Π. Υ Μαιών της 7ης ΥΠΕ και covid 19»
Ρουμπία Ανδρουλάκη, Μαία, MSC Αναπληρώτρια Συντονίστρια ΔΠΥΥΜ της 7ης ΥΠΕ, Θέμα: «Υπηρεσίες Μαιών ψηφιακά και δια ζώσης ή εμπειρία των μαιών του Δικτύου της 7ης ΥΠΕ με τοποθέτηση στο Κ. Υ. Ηρακλείου»
Ιωάννα Βασιλάκη, Πρόεδρος ΕΑΜΜΕ, Μαία, Θέμα: «Ψηφιακές υπηρεσίες ανεξάρτητων ελευθεροεπαγγελματιών μαιών στην διάρκεια της πανδημίας»
Αντιγόνη Ωραιοπούλου, Ψυχολόγος, MSc, MA, ECP Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια, Αντιπρόεδρος Ακαδημίας Εθελοντισμού, Θέμα: «Υπηρεσίες μαιών δια ζώσης ή υβριδικά η άποψη της ψυχολόγο

Βίκυ Ντούλια

Δημ. Σχέσεις

Τηλ επικοινωνίας: 6932026047

www.speakfreely.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ