Aydinlik: Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης στον κόσμο είναι οι ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ata Ogün Kaplan, αντιπρόεδρος της πρωτοποριακής Νεολαίας του Κόμματος Vatan, έγραψε ένα άρθρο στην τουρκική  καθημερινή εφημερίδα του κόμματος της Πατρίδας «Aydinlik» που αναφέρεται στις σχέσεις Τουρκίας – Ελλάδας και το ρόλο των Αμερικανών, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τις ΗΠΑ ως τον «μεγαλύτερο τρομοκράτη του κόσμου».

Το άρθρο έχει τον τίτλο ‘Ρίχνει ένας άνθρωπος τον φίλο του στη φωτιά;’:

Οι χαρακτήρες, οι κινήσεις και οι συμπεριφορές των χωρών είναι συχνά παρόμοιες με τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ακόμη και η φιλία ή η εχθρότητα των δύο χωρών φαίνεται να εμπνέεται από τη φιλία και την εχθρότητα μεταξύ των ανθρώπων. Βλέπουμε το καλό ή το κακό που κάνουν οι άνθρωποι μεταξύ τους, μεταξύ των χωρών.

Λοιπόν, ας σκεφτούμε τον εαυτό μας. Θα πετούσατε στη φωτιά ένα άτομο που αποκαλείτε φίλο σας για δικό σας όφελος σε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου; Φυσικά και δεν θα το κάνατε. Μάλιστα, λέμε, αν έρθει και σε μένα η φωτιά θα πάει και στον φίλο και στον αδερφό μου, σωστά;

Υπάρχουν εκείνοι που δείχνουν την ίδια ενάρετη στάση σε χώρες που μοιάζουν με τις σχέσεις των ανθρώπων, αλλά το θέμα του άρθρου μας είναι εκείνοι που δεν φέρουν αυτήν την αρετή πάνω τους. αυτοί που πυρπολούν τους φίλους τους, με άλλα λόγια, εχθροί γνωστοί ως φίλοι…

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει η Ελλάδα με την Τουρκία;

Υπό κανονικές συνθήκες, τι πρόβλημα μπορεί να έχει η Ελλάδα με τη γείτονά της Τουρκία; 

Η Τουρκία απειλεί την ανεξαρτησία της Ελλάδας ή περιμένει  πάρει το έδαφός της; 

Από την άλλη, η Ελλάδα έχει ακόμα τα μάτια της για παράδειγμα στη Σμύρνη; 

Δεν ξέρει ότι δεν έχει τέτοια δύναμη; 

Φυσικά και ξέρει. 

Εάν πρόκειται για φυσιολογικές συνθήκες, τότε τι δημιουργεί την ανωμαλία; 

Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης είναι οι ΗΠΑ

Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης στον κόσμο που δημιούργησε την ανωμαλία δεν είναι άλλος από τις ΗΠΑ.

Με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, οι ΗΠΑ σήκωσαν τα μανίκια για να καταστρέψουν την περιοχή μας. 

Αλλά αυτή η ληστεία είναι τώρα στις τελευταίες της μέρες. Η ανάκαμψη της Ρωσίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​απόσχιση της Τουρκίας από το ατλαντικό σύστημα το 2014, η ορθή στάση του Ιράν ενάντια στα εμπάργκο των ΗΠΑ, η αποτυχία της Συρίας να γονατίσει στον ιμπεριαλισμό για δέκα χρόνια, το Αφγανιστάν να εκδιώξει τις ΗΠΑ από το έδαφός του, Η στάση του ιρακινού λαού και διοίκηση προς τις ΗΠΑ…

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες να υποστούν αλλεπάλληλες ήττες σε όλο τον κόσμο. 

Οι τελευταίοι αγώνες των ΗΠΑ είναι να προσπαθήσουν να οδηγήσουν τις μεγάλες και μικρές χώρες όπως η Ελλάδα, που αποκαλεί «φίλη», στις χώρες που ίδρυσαν τον νέο κόσμο.

 Η Ελλάδα είναι μόνο μία από αυτές που πετάχτηκαν στη φωτιά.

Οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν στρατό στην Ελλάδα

Οι ΗΠΑ κάνουν τεράστια συσσώρευση στην Ελλάδα. Τα κανόνια είναι απέναντι στην Τουρκία. Συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσω Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. 

Η Ελλάδα φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι κρέμασε τον δικό της πρωθυπουργό και διοικητές ως αποτέλεσμα της ήττας από την Τουρκία πριν από 100 χρόνια. 

Τότε τους έριξε στη φωτιά ο βρετανικός ιμπεριαλισμός. Ποτέ δεν γίνονται έξυπνοι. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, καθώς έχουμε εξηγήσει αρκετά αυτά τα θέματα σε προηγούμενα άρθρα μας.

Βασική αμαρτία της Δύσης: η Ουκρανία με τον τσαρλατάνο Ζελένσκι

Η Ουκρανία είναι γνωστή ως η βασική αμαρτία της Δύσης. Είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ, συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν πυρηνικές δοκιμές που θα κατέστρεφαν την ανθρωπότητα στο έδαφος της Ουκρανίας και επιχείρησαν πειράματα που απειλούσαν τη βιολογία της ανθρωπότητας.

 Μπορεί επίσης να φανεί ότι το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών έχει μετατραπεί σε φρενίτιδα και ότι ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός έχει εγχυθεί στη φλέβα. 

Τόσο πολύ που ακόμη και ο τσαρλατάνος ​​Ζελένσκι, τον οποίο αποκαλούν Πρόεδρο, είναι τζάνκι, κοκαΐνης.

Μια άλλη λειτουργία της Ουκρανίας για τις ΗΠΑ είναι ότι είναι η «μάζα του λαού» να οδηγηθεί εναντίον της Ρωσίας.

 Ακριβώς όπως η Ελλάδα, η οποία προσπάθησε να οδηγηθεί στην Τουρκία, η Ουκρανία οδηγήθηκε επίσης στη Ρωσία. 

Μη μπορώντας να σταθούν απέναντι στη Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες έριξαν την Ουκρανία στη φωτιά που δημιούργησαν.

 Ληστές με ναζιστικά σύμβολα χαραγμένα στο σώμα τους γονατίζουν κάθε μέρα μπροστά στους Ρώσους στρατιώτες που υπερασπίζονται την πατρίδα τους. 

Συνέβη στον λαό της Ουκρανίας. Ο αμερικανισμός της κυβέρνησης εξέθεσε τους ανθρώπους σε πόλεμο.

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει η Ουκρανία, που αποτελείται από τα παιδιά του ίδιου έθνους, με τη Ρωσία υπό κανονικές συνθήκες; 

Ό,τι συνέβη μετά την πορτοκαλί επανάσταση του Μαϊντάν το 2014. 

Με την πορτοκαλί επανάσταση του Μαϊντάν που χρηματοδοτήθηκε και οργανώθηκε από τις ΗΠΑ, ξεκίνησε η περίοδος των αμερικανικών κυβερνήσεων στην Ουκρανία. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, συνιστούμε να διερευνηθεί.

Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν το καλοκαίρι της Ευρώπης σε χειμώνα

Οι ΗΠΑ βάζουν φωτιά και σε ορισμένες χώρες παραδίδοντάς τες στον μαύρο χειμώνα. 

Η Ρωσία διέκοψε το εμπόριο φυσικού αερίου με τα κράτη της ΕΕ, τα οποία προσπάθησαν να της επιβάλουν εμπάργκο με την επιβολή των ΗΠΑ. 

Μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο δικαιολογημένη αντίδραση στον κόσμο. 

Το φυσικό αέριο μάλλον δεν έχει σημασία στην Ευρώπη, όπου ακόμη και ο Ντοστογιέφσκι απαγορεύτηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν Ρώσος συγγραφέας. 

Όμως η αλήθεια δεν είναι έτσι.

 Οι κουβέρτες άρχισαν να διανέμονται ακόμη και στις συνελεύσεις της ΕΕ και σχεδιάστηκε τα ζευγάρια να κάνουν ντους μαζί για να εξοικονομήσουν χρήματα. 

Αξιοθρήνητο. 

Οι χώρες της ΕΕ κάνουν τα άνετα σπίτια τους ακατοίκητα μόνο και μόνο επειδή υποτάσσονται στην αμερικανική επιβολή.

 Τι πρόβλημα μπορεί να έχει η ΕΕ με τη Ρωσία υπό κανονικές συνθήκες; 

Αυτές είναι οι χώρες που έχουν μεγάλο όγκο συναλλαγών μεταξύ τους. Γνωρίζετε ήδη τι είναι οι μη φυσιολογικές συνθήκες…

Ο κόκκινος συναγερμός τρέχει για την Αρμενία

Ο κόκκινος συναγερμός ηχεί για την Αρμενία. Εάν η αρμενική κυβέρνηση δεν ενεργήσει έξυπνα, θα βρεθεί στο ίδιο καζάνι με την Ελλάδα, την Ουκρανία και τις χώρες της Ε.Ε. 

Η Αρμενία συνορεύει με τη Ρωσία στα βόρεια, με την Τουρκία στα δυτικά, με το Ιράν στα νότια και με το Αζερμπαϊτζάν στα ανατολικά. 

Θυμόμαστε αυτές τις τέσσερις χώρες με τη ζεστή φωτογραφία που έδωσαν στη συνάντηση του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO). 

Ως αποτέλεσμα, η φωτιά είναι αρκετά θυμωμένη για την Αρμενία. 

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει η Αρμενία με αυτές τις χώρες υπό κανονικές συνθήκες; Είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με τις μη φυσιολογικές συνθήκες.

Η Αρμενία, από την άλλη, προσπαθεί συνεχώς να παρενοχλήσει το Αζερμπαϊτζάν και να ξύσει το ζήτημα του Καραμπάχ, που έχει λυθεί με όπλα, με τα γεμίσματα των ΗΠΑ. 

Από την άλλη, αν και ο Αρμένιος πρωθυπουργός Πασινιάν παραδέχεται την ήττα, η αμφίθυμη στάση του δεν τελειώνει.

Είναι αυτά κανονικά για την Τουρκία;

Ποιες είναι οι κανονικές συνθήκες για την Τουρκία;

Είναι φυσιολογικό η Τουρκία να είναι μαζί με τις ΗΠΑ και τις χώρες της ΕΕ, που εξοπλίζουν όλους τους εχθρούς της Τουρκίας με όπλα και εξοπλισμό και τους υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, αν και σε μεγάλο βαθμό, στη δράση; 

Είναι φυσιολογικό να παραμείνουμε στο ΝΑΤΟ, το οποίο διεξάγει ασκήσεις στις οποίες η Τουρκία είναι εχθρός και βάζει τον Ατατούρκ και τον Πρόεδρο Ερντογάν στον πίνακα στόχο; 

Είναι φυσιολογικό να επιτρέπουμε ακόμη ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο; 

Είναι φυσιολογικό να μην δίνουμε ακόμα τη Βάση Ιντσιρλίκ, από την οποία απογειώθηκαν αεροπλάνα της FETO/ΝΑΤΟ, και τη Βάση Κουρετσίκ, που παρέχει πληροφορίες στο Ισραήλ, στον έλεγχο των Μεχμέττσικ κατά την προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου; 

Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε κλείσει ακόμα το HDP, τον πολιτικό βραχίονα του PKK; 

Είναι φυσιολογικό να επαναλαμβάνουμε ακόμα τα παραμύθια του Ατλαντικού στην οικονομία και να υποκύπτουμε στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ στη Ρωσία και συνεπώς σε εμάς;

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να μας σύρουν στη φωτιά.

 Αν παραδοθούμε σε αυτές τις «κανονικές» θα βρεθούμε στη φωτιά. 

Γι’ αυτό η Τουρκία χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα ανατρέψει αυτές τις νόρμες, θα πολεμήσει γενναία ενάντια στις επιβολές των ΗΠΑ και θα κερδίσει. 

Αυτή η κυβέρνηση είναι αναμφίβολα η Εθνική Κυβέρνηση, στην οποία το Κόμμα Βατάν βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ata Ogün Kaplan – aydinlik.com.tr

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ