Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ραγδαίες Ευρωπαϊκες Εξελίξεις: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η Ευρωβουλή ζητά παρέμβαση της Europol

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατη εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα, η επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε συνδρομή της Europol για τα παράνομα λογισμικάσε Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Ισπανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Στη «σέντρα» η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και νέος ο διοικητής Θεμιστοκλής Δεμίρης από τον Ράμμο της ΑΔΑΕ / Άρης Ραβανός – Νίκος Μερτζάνης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

77FDFF7F 7E1F 4E09 B0F8 FAA78B71C106

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την συνάντηση, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε μία απίστευτη ανακοίνωση, η οποία φυσικά αναμεταδόθηκε αμάσητη από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συζήτηση του Μητσοτάκη με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν αναλώθηκε στο να επαναλάβει ο πρωθυπουργός το πόσο πρόθυμος είναι να συγκρουστεί με τον κακό Πούτιν, δίνοντας την εντύπωση πως το θέμα των υποκλοπών είχε λήξει!

Εδώ αποδεικνύεται πως το σκάνδαλο όχι μόνο δεν έχει κουκουλωθεί, αλλά αναλαμβάνει δράση η ίδια η ΕΕ απαιτώντας μάλιστα την εμπλοκή της Europol!

Είναι εμφανές ότι παρά τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που εκπορεύονται από το Μαξίμου, ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σφίγγει ασφυκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ