Οδηγός λεωφορείου που σταμάτησε μπροστά σε κολονάκι, αρνήθηκε να πάει μπροστά για να ανέβει εγκυμονούσα μητέρα με παιδί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή προκαλεί η καταγγελία μιας εγκυμονούσας, για την απάνθρωπη συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλει η 29χρονη γυναίκα, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο οδηγός αρνήθηκε να την επιβίβαση της στο λεωφορείο με το καροτσάκι στο οποίο είχε το 15 μηνών παιδί της.

Σύμφωνα με το Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην οδό Βασ. Όλγας, όταν η γυναίκα προσπάθησε να ανέβει στο αστικό λεωφορείο. Το όχημα, σύμφωνα με την καταγγελία της, σταμάτησε μπροστά σε κολονάκι και η ίδια δεν μπορούσε να ανεβάσει το καρότσι με το παιδί.

Τότε, πήγε στην πόρτα του οδηγού και του ζήτησε να κάνει λίγο πιο μπροστά, προκειμένου να σταματήσει μετά από το κολονάκι, για να ανεβάσει το καρότσι. Ωστόσο, εκείνος της απάντησε ότι για να επιβιβαστεί θα πρέπει να διπλώσει το καρότσι του παιδιού.

Όπως απαντάει η ίδια, αυτό δεν μπορούσε να γίνει γιατί το καρότσι της δεν δίπλωνε: «Αυτό ήταν δύσκολο να γίνει γιατί το καρότσι μου δεν διπλώνει. Αλλά εκτός αυτού, είμαι επτά μηνών έγκυος και προφανώς ήταν αδύνατο να πάρω το 15 μηνών παιδί μου αγκαλιά και να διπλώνω ταυτόχρονα το καροτσάκι. Όλα αυτά τα είπα στον οδηγό αλλά μάταια» είπε και ξεκαθάρισε ότι στο όχημα δεν υπήρχαν πολλοί επιβάτες.

Τελικά, ο οδηγός, έφυγε, αφήνοντας σύξυλη τη νεαρή μητέρα, με αποτέλεσμα εκείνη να περιμένει στη στάση για το επόμενο.

Η νεαρή εγκυμονούσα επικοινώνησε με το Τμήμα Παραπόνων του ΟΑΣΘ και κατήγγειλε τη συμπεριφορά του οδηγού, ενώ καταγγελία έκανε και στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

«Από τον ΟΑΣΘ μου ανέφεραν ότι το λάθος του οδηγού ήταν μόνο ότι σταμάτησε μπροστά σε κολονάκια» σχολίασε, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οργανισμός διερευνά το περιστατικό και εκκινεί τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ