Βελόπουλος: Πάνε να ξεπλύνουν τον Γιάννο Παπαντωνίου όπως έκαναν με SIEMENS και Novartis!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σήμερα, μιλώντας στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Βελόπουλος εμφανίστηκε εξοργισμένος με την διαχείριση του σκανδάλου Παπαντωνίου, μίλησε για μίζες στα εξοπλιστικά, και για συνεχές ξέπλυμα των μεγάλων σκανδάλων, όπως ακριβώς έγινε με την Siemens και την Novartis. «Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, κυβερνάει ακόμα» συμπλήρωσε με νόημα!

Είπε συγκεκριμένα:

«Είστε ειδικοί στις παραγραφές σκανδάλων: SIEMENS, NOVARTIS. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε συλληφθεί από το 2018, αφέθηκε ελεύθερος και 5 χρόνια μετά δεν έχουν βρει αίθουσα για να δικαστεί. Θα μιλήσει κανείς γι’ αυτό; Είναι δυνατο ο κουλουράς να φυλακίζεται, ή η κυρία στον Βόλο που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού για να βρει μια δουλειά και οι άλλοι να προστατευονται από το ακαταδίωκτο; Εμείς θα καταδιώξουμε το ακαταδίωκτο. Φυλακή και τα λεφτά πίσω. Αυτό είναι το δυστύχημα της χώρας. Πραγματικά έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι και δεν τιμωρήθηκε κανένας.

Και βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας την κατάντια της ελληνικής πολιτικής και της ελληνικής δημοσιογραφίας: Αντί να αντιπαρατίθενται πολιτικοί μεταξύ τους, με πολιτικά επιχειρήματα, κοντράρονται μεταξύ τους δημοσιογράφοι, φορώντας ξεδιάντροπα κομματικές φανέλες. Σαν τους τελευταίους χούλιγκανς των γηπέδων.

Είμαστε ένα κράτος μπάχαλο».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ