Μαύρα χάλια ο Ολυμπιακός – Ντροπιαστική ήττα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε ο συνηθισμένος σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρεμιέρα του στο Γιουρόπα, Μαρσέλο, κατάφερε να σταματήσει την ευρωπαϊκή κατηφόρα του Ολυμπιακού. Νέα ήττα από την Καραμπάκ (3-0) που ήρθε από το μακρινό Αζερμπαϊτζάν και χωρίς να ιδρώσει πήρε τους βαθμούς της νίκης και 630.000 ευρώ που συνοδεύουν την νίκη.

Μπορεί ο Σισέ να έκανε τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» και να αντικαταστάθηκε αμέσως μετά ακούγοντας τα εξ αμάξης από την εξέδρα, αλλά ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα είναι ο ίδιος ο προπονητής του Μίτσελ. Παρέταξε μια τουλάχιστον περίεργη ενδεκάδα και μετά το 60′ με την είσοδο των Μαρσέλο – Μασούρα την έκανε ακόμα πιο περίεργη ρισκάροντας στο 0-0 απέναντι σε μια ομάδα που διακρίνεται για τις επιθετικές της αρετές που φορτσάρει στο τελευταίο ημίωρο.

Κι αυτό έγινε. Δεν πέρασαν ούτε οκτώ λεπτά από το ρίσκο του Μίτσελ κι ο Οβούσου άνοιξε το σκορ. Στο 82′ από λάθος του Σισέ ο Βέσοβιτς σκόραρε και η… κατηφόρα συνεχίστηκε με ένα τρίτο γκολ από τον Σεϊντάεφ.

5696346

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που έχει 16 στα 18 γκολ στο β’ μέρος έκανε απλά αυτό που λέει η στατιστική. Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του το μόνο στατιστικό που κράτησε είναι οι κακές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Με μηδέν βαθμούς μετά από τρεις αγώνες στον όμιλο ακόμα και η 3η θέση που δίνει ελπίδα συνέχειας στην ευρωπαϊκή παρουσία μοιάζει με θαύμα.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στο Μπακού για τη ρεβάνς με την Καραμπάκ.

Συνθήματα του τύπου «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» ή «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» συνόδευσαν τη νέα βαριά ήττα.

Διαιτητής: Ιρφάν Πέλιτο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Βοηθοί: Νταβόρ Μπέλιο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Νταμίρ Λάζιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Τέταρτος: Αντόνι Μπάντιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

VAR: Γέροεν Μάνσοτ (Ολλανδία)

AVAR: Έρβιν Μπλανκ (Ολλανδία)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60 Μαρσέλο), Κούντε (75′ Ινμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί-Τζο (75′ Καμαρά)..

Καραμπάκ:Μαγκομενταλίγεβ, Βέσοβιτς (90′ Αμπάς Χουσείνοφ), Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεβ (46′ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεβ, Αλμέλντα (65′ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65′ Σεϊντάεφ), Ζούμπιρ, Ογούσου (90΄Κουαμπένα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στον όμιλο του Ολυμπιακού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ