Διδάκτωρ στο ΑΠΘ το κτήνος που έλιωσε με το πόδι του το γατάκι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 39χρονο που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε και σκότωσε ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το τέρας που σκότωσε το άτυχο ζωάκι, μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την αστυνομία. Φαίνεται πως το κτήνος έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Μάλιστα, υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα. Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο. Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες, υπογραμμίζεται ότι ο δράστης έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ