Σάλος στο Instagram με την εντυπωσιακή Buyer του Cash or Trash, Ιόλη Χιωτινη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την συμμετοχή της στο παιχνίδι Cash or Trash η Ιόλη Χιωτινη και στον νεο κυκλο του πετυχημένου παιχνιδιού. Το παιχνίδι φέτος εχει ενισχυθεί και με τη συμμετοχή δυο νέων αγοραστών μια απο τους οποίους ειναι η Ελομιδα Βισβίκη, σύζυγος του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Google Maps.

AEB330FF 892D 43B7 BE97 EC51D012E9FE

Πήγε σχολείο στο Αρσάκειο και σπούδασε στο ΤΕΙ Αθηνών «αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου», ενώ έχει δίπλωμα Interior Design και από τη Μαδρίτη. Το 2015 απέκτησε master από το Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ στην Ψυχολογία Χώρου. Έχει κάνει πρακτική 4 μηνών στο βρετανικό περιοδικό Wallpaper, ενώ για έναν χρόνο ήταν Creative Content Planner σε μεγάλο Όμιλο Κοσμημάτων. Η αγάπη της για τον χώρο, τη διακόσμηση, τα αντικείμενα και ό,τι περιβάλει τον άνθρωπο στο φυσικό του στοιχείο, αποτελεί πάντα για εκείνη στοιχείο πρόκλησης, που μόνιμα εξελίσσεται.

Η Ιόλη στο παιχνίδι ειναι ένας από τους αγοραστές, βλέπει τα αντικείμενα μέσα από το δικό μου πρίσμα, τα αξιολογεί και κανει την πρόσφατα της.

16EB818F AD58 4067 8C58 E65BB83BE71F

Η ίδια δηλώνει: Είμαι στον χώρο του design 10 χρόνια τώρα. Έχω ξεκινήσει από βοηθός, δούλευα σε ένα από τα πιο δημιουργικά γραφεία στις Βρυξέλλες, στη συνέχεια στο Λονδίνο στο περιοδικό Wallpaper. Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία. Στην Ελλάδα είμαι μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια και έχω το δικό μου γραφείο.

Δείτε το νεο επεισόδιο

Μου άρεσε πάρα πολύ σαν concept, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι το χόμπι μου, αυτό κάνω, διαχειρίζομαι ένα badget για τα έργα μου… Είμαι ένας από τους αγοραστές, ο ρόλος μου είναι να βλέπω τα αντικείμενα μέσα από το δικό μου πρίσμα, να μεταδώσω τι μου «λένε» εμένα και να τα αξιολογήσω.

17CCCE6C 3AB9 43E5 9DFA 0E54EC3B0904

Σέβομαι πάρα πολύ την κυρία Μοιραράκη, είναι πάρα πολύ επιτυχημένη στον χώρο της, έχει πολύ δικό της στυλ. Είναι η πρώτη φορά που είμαι μπροστά από τις κάμερες, αλλά έχω μια εκπληκτική ομάδα και αισθάνομαι ασφάλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ