Τούρκοι πράκτορες στοχοποίησαν ακτιβιστή έξω από το σπίτι του στη Σουηδία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον ήρωα ακτιβιστή Αμπντουλάχ Μποζκούρτ και διευθυντή της κορυφαίας ιστοσελίδας Nordic Monitor στοχοποίησαν Τούρκοι πράκτορες έξω από το σπίτι του στη Σουηδία!

Πρόκειται για την ιστοσελίδα που έχει κάνει τρομερές αποκαλύψεις για τα βρώμικα σχέδια του Ερντογάν, ακόμα και για τον σχεδιασμό επίθεσης του τουρκικού στρατού κατά της Ελλάδας!

Οι τούρκοι πράκτορες έβγαλαν φωτογραφίες του ίδιου του ακτιβιστή έξω από το σπίτι του και την δημοσίευσαν στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Σαμπάχ.

Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ είναι από τα πρόσωπα που ο Ερντογάν έχει ζητήσει να απελαθούν, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Το πρωτοσέλιδο το δημοσίευσε ο ίδιος ο ακτιβιστής και δημοσιογράφος:

2E983AAD 0C66 43B5 8FC2 022633A0B841
Η στοχοποίηση Bozkurt από την Σαμπάχ

«Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT ενίσχυσε την εκστρατεία εκφοβισμού και παρενόχλησης με στόχο ερευνητές δημοσιογράφους στο εξωτερικό.

Το πρακτορείο διέρρευσε φωτογραφίες παρακολούθησης από εμένα και το σπίτι μου στη Σουηδία στον «εκπρόσωπο» του καθεστώτος, την εφημερίδα Sabah σήμερα.

Δεν θα σιωπήσω!»

Η Ελλάδα χρωστάει πάρα πολλά σε αυτόν τον ήρωα. Είναι αδιανόητο και αυτή η τουρκική πρόκληση να περάσει έτσι, η Ελλάδα να μην διαμαρτυρηθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και να απαιτήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, που όπως και το Αζερμπαϊτζάν στοχοποιεί αντιφρονούντες ακόμα και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ