Τωρα: Συλλαμβάνουν την μητερα της 12χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο πάντως να εμπλέκεται στην υπόθεση η μάνα η οποία η ίδια κατήγγειλε τον βιασμό του ποδιού της

Η εξέλιξη αυτή πρέπει να συνδέεται με τις καταθέσεις ευτελών ποσών που βρέθηκαν στο λογαριασμό της από έναν εκ των βιαστών.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οικία της και έκαναν την προσαγωγή. Η μητέρα της ανήλικης μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και αυτή την ώρα εξετάζεται από τους αστυνομικούς για πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε τη φρίκη που βίωνε το παιδί της. Τόσο τα δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα, όσο και το ολοκαίνουργιο ποδήλατο που είχε η 12χρονη, προκαλούν προβληματισμό σχετικά με το αν η μητέρα της είχε αναρωτηθεί πως τα απέκτησε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στον Alpha ότι ταυτοποιήθηκε ένας παιδεραστής, ο οποίος είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Πρόκειται για ποσά ευτελή, όπως 20–25 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ