Σάλος με τις αποκαλύψεις του Κωστα Πρεκα στο Σκαι για τον 53χρονο βιαστη: Η έρευνα για τον Μίχο είχε διαρρεύσει πολύ πριν συλληφθεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Κωστα Πρεκα Πρέκα μια εβδομάδα πριν σκάσουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για τον Μίχο πως κάτι συμβαίνει με αυτόν. Οπως λέει ο Πρέκας ακουστηκε ακόμη και πως τον συνέλαβαν και ο ίδιος ρώταγε να μαθει το λογο απο ανθρώπινο ενδιαφέρον καθως υπήρχαν πληροφορίες στο περιβάλλον του πως κάτι συμβαίνει με αυτόν τον άνθρωπο.

Απιστευτα πράγματα ‼️
Μια βδομαδα ΠΡΙΝ μάθουμε για τους βιασμούς και τα νταβατζιλικια Μίχου, ο ηθοποιός Πρέκας ήξερε …
Τι συνεβη;
Γιατί δεν τον συνέλαβαν αστραπιαία;
Έδωσαν χρόνο να καλύψει στοιχεία ο #παιδοβιαστής_Κολωνός;

https://twitter.com/marka2_/status/1581556685155766278?s=61&t=xQONwNCaMVXUZ2I6-7Kaww

Στην αρχή ήταν η καταγγελία μίας γειτόνισσας, η οποία μπροστά στην κάμερα κατήγγειλε πως ο Μίχος γνώριζε για την έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές της βάρος του, 15 ημέρες πριν την σύλληψη του. Η ίδια γυναίκα μάλιστα ανέφερε πως ο συλληφθέντα για κατά συρροή βιασμό ανήλικου κοριτσιού, εμφανιζόταν δημόσια παρέα με αστυνομικούς, την ώρα που υποτίθεται ότι η αστυνομία τον ερευνούσε.

Ακολούθησε η σοβαρότατη, επίσημη καταγγελία του εκδοτικού οργανισμό όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο δημοσιογράφος – γιος του Μίχου, Παναγιώτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Παναγιώτης Μίχος γνώριζε και αυτός για τα φρικτά αυτά γεγονότα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!

Η συγκεκριμένη καταγγελία της Alter Ego, δεν έχει ακόμα διαψευστεί από τον δημοσιογράφο – γιο του παιδοβιαστή.

Τώρα, έχουμε και τρίτη επώνυμη καταγγελία ότι η έρευνα για το εγκληματικό κύκλωμα βιασμών ανηλίκων, είχε διαρρεύσει αρκετές ημέρες πριν την σύλληψη. Την έκανε στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός Κώστας Πρέκας, ο οποίος γνωρίζει τον κατηγορούμενο. Ο ηθοποιός λοιπόν παραδέχτηκε ότι γνώριζε μία εβδομάδα πριν την σύλληψη του Ηλία Μίχου, ότι διεξαγόταν έρευνα εις βάρος του.

Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για «ανυπόστατες φήμες», όταν η ίδια πληροφορία προέρχεται από τρεις τελείως διαφορετικές πηγές. Αντίθετα, εντείνονται οι υποψίες πως η έρευνα είχε διαρρεύσει λόγω των υψηλών γνωριμιών που διέθετε ο συλληφθέντα, με αποτέλεσμα να προλάβει είτε να κρύψει στοιχεία είτε να οργανώσει την άμυνα του, όπως φαίνεται από τις εξελίξεις με την μητέρα της ανήλικης, η οποία συνελήφθη με στοιχεία που σύμφωνα με νομικούς κύκλους είναι «αμφιλεγόμενα». Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να πανικοβληθεί και να μην έχει την πρόθεση να αναγνωρίσει τους υπόλοιπους βιαστές του.

Σε αυτό το ζοφερό σκηνικό που διαμορφώνεται, έρχεται και η αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με την οποία ο Ηλίας Μίχος ανέλαβε κομματάρχης του Τάκη Θεοδωρικάκου, με πρωτοβουλία μάλιστα της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ.! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοψίνη, ο Υπουργός προστασίας του πολίτη είχε συνεργαστεί με τον βιαστή παιδιών για τις εκλογές.

Αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ:

Χωρίς ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό, αλλά έχοντας την απόλυτη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδέχτηκε την πρότασή του να πλαισιώσει τα ψηφοδέλτιά του και έπρεπε, με κάποιο τρόπο, να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης. Εσπευσε λοιπόν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και ζήτησε βοήθεια για την προεκλογική του καμπάνια. «Εγώ δεν έχω μηχανισμό», τους είπε κι αυτοί αμέσως του υπέδειξαν τον κατάλληλο άνθρωπο. (Το ρεπορτάζ προφανώς αναφέρεται στις επόμενες εκλογές, όπου ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών)

Και ο καταλληλότερος για να του βρει κόσμο, να του οργανώσει μαζώξεις σε σπίτια και μαγαζιά και να φροντίσει την προβολή του, δεν ήταν άλλος από τον κατηγορούμενο για εκμετάλλευση και βιασμό του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό.

«Στον Μίχο θα πας κι αυτός θα τα κανονίσει όλα», του είπαν και ο υποψήφιος βουλευτής και συνάμα παλιός Κνίτης (όπως άλλωστε και οι μισοί από την επικοινωνιακή ομάδα συμβούλων του Κυρ. Μητσοτάκη) ένιωσε επιτέλους να πατά σταθερά στο έδαφος ύστερα από καιρό. Οντως θα είχε τη βοήθεια ενός πολύ καλού κομματάρχη. Γιατί ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου ήταν γνωστός και με πολλές διασυνδέσεις κομματάρχης της Ν.Δ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ