Κατερρευσε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη – Έχασε με 2-1 απο τον ΠΑΟΚ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΠΑΟΚ άφησε τα προβλήματά του και την γκρίνια στη Θεσσαλονίκη κι ήρθε στο Φάληρο με ένα μόνο στόχο: Να νικήσει τον Ολυμπιακό και να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή (βρίσκεται πλέον στο «-9» από τον Παναθηναϊκό). Και τα κατάφερε αφού προηγήθηκε δύο φορές και «φωνάζει» για μια φάση που θα μπορούσε να είναι πέναλτι υπέρ του.

Το σημαντικότερο: Έβγαλε αντίδραση μετά τις τελευταίες αποτυχίες και έδειξε νοοτροπία νικητή.

Κι ο Ολυμπιακός; Έμεινε δέκα βαθμούς από την κορυφή, δέχτηκε σε ένα ακόμα ματς τις αποδοκιμασίες των οπαδών του και έδειξε τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη χωρίς να παίρνει βοήθειες από τον πάγκο.

Αιφνιδιάστηκε και από την αποφασιστικότητα του Δικεφάλου που προηγήθηκε στο 8ο λεπτό όταν ο Τσαούσης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Παπασταθόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Προσπάθησε να φέρει στα… ίσια το ματς, ισοφάρισε στο 37′ όταν ο Ρέαμπτσουκ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κοτάρσκι δίστασε να βγει, ο Χάμες Ροντρίγκες σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με πανέμορφη καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Στο διάστημα αυτό οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να τα έχουν χαμένα. Βρήκαν την αυτοπεποίθηση στο β’ μέρος και κατάφεραν να φθάσουν σε δεύτερο γκολ στο 56′ (ο Λύραντζης από τα δεξιά άντεξε στο μαρκάρισμα του Αγκιμπού, γύρισε στον Νάρει, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα).

Δεν τα έχασε ο ΠΑΟΚ ούτε στο 61′ όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι από ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Μπα. Στη συνέχεια ο Τρεϊμάνις πήγε να δει τη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτη προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Με tweet ανέφερε:

Η κακή βραδιά του Ολυμπιακού συνεχίστηκε από τον τεχνικό του που έπαιξε με τέσσερις επιθετικούς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί» στα δύο η ομάδα και να υστερεί σε ανάπτυξη.

Κίτρινη: 38′ Ελ Καντουρί, 55′ Αουγκούστο, 89′ Ντάντας. 90’+1 Κοτάρσκι

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (66′ Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71′ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (76′ Σάστρε), Ντάντας (90′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

baumologia 7

ΔΗΜΟΦΙΛΗ