Αυτός ειναι ο οίκος ανοχής που βίαζαν την 12χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντοπίστηκε ο οίκος ανοχής στον οποίο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πήγαινε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό προκειμένου να το βιάσει ο ίδιος αλλά και οι πελάτες του, με τους οποίους φέρεται να είχε κλείσει είτε τηλεφωνικά είτε κατ’ιδιαν τα ραντεβού της φρίκης. 

Υπενθυμίζεται ότι ανήλικη στην κατάθεσή της αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος και σύμφωνα με όσα είπε στους ψυχολόγους, εκεί την υποχρέωνε να συνευρίσκεται με έως πέντε άντρες σε μια μέρα.

oikos anoxis kolonos 1
protothema.gr

Η 23χρονη περιέγραψε το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του δωματίου, ενώ μίλησε και για τον  άνθρωπο που βρισκόταν στην πόρτα, όπως και για έναν φίλο του Ηλία Μίχου που είχε παρουσιαστεί ως αστυνομικός.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού και εκεί κάνει κουμάντο ένας 40χρονος. Πρόκειται για τον «κ. Β» ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις μαστροπείας. Μάλιστα, όταν έγινε έφοδος την περασμένη εβδομάδα σε δύο οίκους ανοχής, οι ιερόδουλες τον είχαν καλέσει στο σημείο. Ο 40χρονος φέρεται να είναι ο σύνδεσμος του Μίχου. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του παιδιού, 20 με 25 σκληροί παιδόφιλοι πλήρωσαν τον Μίχο για να βιάσουν το παιδικό κορμί της 12χρονης. Ο 53χρονος ήταν γνωστός στις πιάτσες των οίκων ανοχής, ενώ ιερόδουλες τον είχαν αναγνωρίσει ως πελάτη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ