Εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη η επιλογή του ισραηλινού ΥΠΑΜ να ακυρώσει την επίσκεψη στην Ελλάδα και να πάει Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλο «άδειασμα» από το Ισραήλ στην Ελλάδα, σε μια τόσο μάλιστα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και την ανατολική Μεσόγειο, καθώς τελευταία στιγμή ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αθήνα!

Ο υπουργός του Ισραήλ αναμενόταν να προσγειωθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή και μάλιστα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα αρμόδια υπουργεία Ελλάδας και Ισραήλ βρίσκονταν σε συνεννοήσεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Μόλις πριν λίγες ώρες όμως, η Αθήνα ενημερώθηκε πως η επίσκεψη Γκαντζ αναβάλλεται, διότι υπάρχουν λόγοι που επιβάλλουν ο υπουργός να βρίσκεται στο Ισραήλ. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ την επόμενη βδομάδα θα βρίσκεται στην Τουρκία, προσκεκλημένος του Χουλουσί Ακάρ!

Τα μεγάλα ερωτηματικά που προέκυψαν από την ακύρωση της επίσκεψης προσπάθησαν να διασκεδάσουν από το Ισραήλ, με πηγές να αναφέρουν ότι η επίσκεψη στην Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με την ακύρωση και ήταν προκαθορισμένη και πως οι σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ είναι σταθερές και σημαντικές.

Πάντως η Αθήνα είναι άκρως ενοχλημένη από την αιφνίδια αυτή εξέλιξη, που πρέπει να μας βάζει σε μεγάλες σκέψεις και ανησυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ