Στιχομυθία ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ: Τα λέμε στη Μόσχα τη μέρα της νίκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει κανείς στο Twitter είναι ένας διάλογος του Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τον Έλον Μασκ και μάλιστα με τον πρώτο να τον προσκαλεί στην Μόσχα την μέρα της νίκης.

Και όμως, η παραίτηση της Λιζ Τρας έγινε η αφορμή οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν μερικά τουίτς.

Συγκεκριμένα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έγραψε «Αντίο Λιζ Τρας, συγχαρητήρια στο μαρούλι…» παραπέποντας στο χιουμοριστικό Live streaming που είχε στήσει η Daily Star.

Για πάρει την απάντηση από τον μεγιστάνα: «Αρκετά καλό τρολάρισμα, για να είμαι ειλικρινής» και συνέχισε, επιδεικνύοντας κι αυτός ειρωνικό πνεύμα για την υποχώρηση των Ρώσων το τελευταίο διάστημα στην Ουκρανία: «Παρεμπιπτόντως, πώς πάει η κατάσταση στο Μπαχμούτ;».

5EA426C3 3052 4E0E ABED 679CAE382ED0

Τότε ο κ. Μεντβέντεφ έκλεισε τον διάλογο γράφοντας «τα λέμε στη Μόσχα στην Ημέρα της Νίκης».

Η στιχομυθία αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σε κάποιους χρήστες του Twitter, οι οποίοι κατηγορούν τον Μασκ για φιλορωσική στάση, παρόλο που ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έχει διαλέξει πλευρά στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας.

Δεν έχει περάσει δα και τόσος καιρός από τότε που ειχε ξεσηκώσει και πάλι το Twitter με μια ανάρτηση που καλούσε τους χρήστες να ταχθούν υπέρ ή κατά πρότασης που διατύπωσε για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία που μεταξύ άλλων περιελάμβανε, η Κριμαία – την οποία η Μόσχα κατέλαβε και προσάρτησε το 2014 – να αναγνωριστεί ως τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να διασφαλιστεί η υδροδότηση της Κριμαίας και η Ουκρανία να τηρήσει ουδέτερη στάση.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ