Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Το 2019 δήλωσε ο Τσιάρας την κοινή εταιρεία με τον Πάτση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται και σήμερα το ντόμινο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο με επίκεντρο τον Ανδρέα Πάτση και την εμπλοκή του με τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια.

Αφού ο ίδιος παραδέχθηκε από τη μία, πως όλοι γνώριζα τη δράση του και από την άλλη, ομολόγησε πως ήταν μέτοχος σε offshore εταιρείες (σ.σ. υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως είναι παράνομο), ένα ακόμη στοιχείο έρχεται στο φως για να προστεθεί στον σκανδαλώδη κρίκο.

Η συζήτηση περιστρέφεται -μεταξύ άλλων- και στο πόθεν έσχες του βουλευτή Γρεβενών, ο οποίος διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά το σάλο που ξέσπασε.

Αυτό που αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, είναι ότι ο κ.Πάτσης… ξέχασε να δηλώσει κάποιες εταιρείες και συγκεκριμένα, «ξέχασε» μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Ο λόγος για την Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, με διαχειριστή τον γιο του Πάρη, η οποία συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 και σύμφωνα με το Documento, μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Το εναπομείναν 30% της Elite Executive Trasportation, ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ, εταιρεία η οποία ανήκει στην σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης, η οποία δηλώνει μεν τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες με τον κ. Τσιάρα, αλλά φαίνεται να αποχωρεί από την Elite Executive Transportation το 2020, η οποία της άνηκε κατά 30%! Να είμαστε ακριβείς, η συνεργασία της συζύγου του Τσιάρα με τον Ανδρέα Πάτση φαίνεται να κράτησε μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Η εταιρεία είχε δηλωθεί κανονικά από τον Κώστα Τσιάρα το 2019 για πρώτη φορά, το 2020 όπου και δηλώνεται η αποχώρηση από την συμμετοχή. Το σκοτεινό σημείο όμως είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε δηλωθεί από τα έτη 2016 – 2018, όταν και ξεκίνησε η συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ