Μετά την Τουρκία, ας μετονομαστεί και ο Τούρκος σε «δουλέμπορος»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Σαντάμ και του Καντάφι

Η αισχρότητα της Τουρκίας έφτασε στο « κόκκινο». Όλα τα γνωστά ΜΜΕ, των τηλεοπτικών μας τέτοιων μπροστά μπροστά μεταδίδουν δηλώσεις Τούρκων υπουργών που κατονομάζουν την Ελλάδα «εγκληματία κατά της ανθρωπότητας» ακολουθώντας έναν χορό που πρωτοξεκίνησε ο πρωθυπουργός τους στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Καθημερινά οι υπηρεσίες της χώρας μας διασώζουν, με κίνδυνο, αυτούς που στέλνουν οι Τούρκοι για «πνίξιμο».

Είναι πλέον καθημερινή απασχόληση των Λιμενικών αρχών να διασώζουν Αφγανούς, Ιρακινούς, Σύριους, Αφρικανικών χωρών πολίτες που στέλνουν οι Τούρκοι επιβιβασμένους πάνω σε χειρίστου κατάστασης πλωτά, τα βλέπουμε άλλωστε πόσο αντέχουν και πόσο γρήγορα βυθίζονται,και να κατηγορούν την Ελλάδα, ποιοί; Οι ΤΟΥΡΚΟΙ, και μόνον αυτοί, ενώ οι χώρες προέλευσης των προς «πνίξιμο» σιωπούν.

Ποτέ δεν ακούστηκαν ηγέτες των χωρών αυτών, ούτε καν του Πακιστάν να εκφράζουν δυσαρέσκεια εναντίον της Ελλάδας. Μόνο οι Τούρκοι ηγέτες νοιάζονται, και με το αζημίωτο μάλιστα. Είναι οι σημερινοί ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ. Το τονίζουν αυτοί που τους πληρώνουν. Αναφερόμενοι σήμερα σε αυτούς πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη Τούρκος με αυτήν του ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ.

Όλοι θα καταλάβουν περί ποίων πρόκειται. Βρίσκονται πλέον φτασμένοι σε αυτό που λέγεται «ξεφτίλα» χαρακτηρίζοντας την σωστική προσπάθεια των Ελλήνων, με αυτήν την δολοφονική του ΙΣΙΣ που αυτοί οι ίδιοι στα μουλωχτά βοηθούν και πρωτοστατούν για την χρηματοδότηση και ύπαρξη αυτού, απο «πετρελαιάδες» έχοντας κατά νουν τον θρησκευτικό διαχωρισμό με σκοπό, τί άλλον, από το κυριολεκτικά να λυμαίνονται τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες, αποκόπτοντας αυτές από τους «αλλόθρησκους» ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που οι τιμές των υδρογονανθράκων ανεβαίνουν.

Ένα σατανικό σχέδιο Ερντογανικής κατάστρωσης και εκτέλεσης τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους δικούς του κάθε λεπτό. Είναι λοιπόν σαφές σαφέστατο πως ο Ταγίπ βλέποντας την προ των πυλών κατάρρευση της ονείροξης του να ξεπεράσει τον Κεμάλ, προσπαθεί χαμερπώς να τον επαναφέρει με γιγαντιαία ηλεκτρονικά πορτρέτα, την στιγμή που έχει αναιρέσει όλες τις μεταρρυθμίσεις του, πλην της γραφής και αυτό για την ώρα, μήπως και αποφύγει και γλυτώσει από το διαφαινόμενο τέλος, όμοιο με αυτό του Καντάφι, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα παπαγαλάκια του.

Και επειδή εκεί που το πήγε είναι πολύ μακριά, το μόνο που του απομένει είναι μιά στρατιωτική επιτυχία σε βάρος του Ελληνισμού μήπως και διασωθούν. Το Κυπριακό, δες Βαρώσια, δεν τους αρκεί, ούτε οι ουδέτερες ζώνες στα σύνορα με την Συρία ή το Ιράκ, αφού το παιχνίδι του με την τρομοκρατία μαραζώνει, και σταδιακά μαραίνεται. Στις 8 του Νοέμβρη, δηλ. σε μία εβδομάδα θα αρχίσουν να έρχονται απαντήσεις, αφού όλα από εκεί ξεκινούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ