Λεωφορείο πάτησε γυναίκα στην πλατεία Αριστοτέλους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια γυναίκα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα λεωφορείο την παρέσυρε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, το ατυχές συμβάν σημειώθηκε τη στιγμή που το λεωφορείο 57 του ΟΑΣΘ έστριβε από την οδό Εγνατία, για να κάνει τον κύκλο του πετάλου της πλατείας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 ετών, η οποία υπέστη κακώσεις τουλάχιστον σε χέρια και πόδια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το λεωφορείου πάτησε τη γυναίκα με τη μπροστινή δεξιά ρόδα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τη γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της, σε νοσοκομείο, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που όμως δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Επί τόπου βρέθηκαν και δυνάμεις της αστυνομίας για να διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του συμβάντος.

Σύμφωνα δε με το thesstoday.gr, η γυναίκα, η οποία φέρει πολλαπλά κατάγματα στα χέρια και στα πόδια της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ