Απίστευτα πράγματα: Καταγγέλουν γιατρο πως έκλεινε πληγές με συρραπτικο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απίστευτη μαρτυρία γυναίκας, την οποία 47χρονος γιατρός «φωτογράφισε» ως υπεύθυνη για τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε το Star, με τα όσα περιέγραψε η 40χρονη να είναι ανατριχιαστικά.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, επί της Λεωφόρου Νίκης, μόλις βγήκε από την πολυκατοικία όπου και τον περίμεναν.

B4D3EA14 53A6 4692 AD18 C637408D82A3

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να δήλωνε πλαστικός χειρουργός, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ με τη σειρά της η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, αρνήθηκε ότι ο συγκεκριμένος είναι πλαστικός χειρουργός ή μέλος της.

Η γυναίκα που μίλησε στο Star, είχε καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού για παλαιότερη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί και η οποία ήταν λάθος, ενώ της προκάλεσε απίστευτο σωματικό πόνο και ψυχική οδύνη.

Μάλιστα, έχει κερδίσει αποζημίωση 15.000 ευρώ. Όπως είπε, της συστήθηκε ως πλαστικός χειρουργός με ειδικότητα… ΩΡΛ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα είχε διαγνωστεί με λιπιδαιμία και έκανε αναλυτική ενημέρωση στον γιατρό για την πάθηση και την κατάστασή της, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωσή του ότι μπορεί να τη χειρουργήσει, αλλά και το ότι θα παρουσιάσει την περίπτωσή της σε ιατρικό συνέδριο!

Η συγκλονιστική περιγραφή της:

«Μου βγάζανε τις γάζες και μαζί με τις γάζες μου βγάζανε όλες τις πέτσες μου, το δέρμα μου. Αφαίρεσε τη δεξιά μεριά από τον πωπό και σε άλλα σημεία που δεν υπήρχε λόγος, δεν πήγα για αισθητική, πήγα τα πόδια μου να φτιάξω … Άνοιξε τις γάζες που ήταν τυλιγμένο το πόδι, πήρε ένα συρραπτικό, έκλεινε όλες αυτές τις ουλές που άνοιξαν και τρέχανε όλα αυτά τα υγρά και τα αίματα».

Όπως είπε η 40χρονη, ο γιατρός την υπέβαλε σε δύο επώδυνα χειρουργεία στις γάμπες και χρειάστηκε νοσηλεία σε κλινική για σταφυλόκοκκο και μια ολική επανορθωτική επέμβαση. Μετά από αυτά, η ασθενής προχώρησε σε μήνυση κατά του γιατρού.

Αυτή η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν ο 47χρονος, μετά τον ξυλοδαρμό του, άφησε αιχμές κατά της συγκεκριμένης γυναίκας, ότι μπορεί να σχετίζεται με την επίθεση εναντίον του.

«Πειραματόζωο με είχε, δεν με είχε για τίποτε άλλο. Είπε ότι κάποιος τον χτύπησε και άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να έχω κάποια σχέση εγώ. Εγώ πρέπει να φοβάμαι αυτόν, όχι αυτός εμένα έτσι όπως κάνει», ήταν η απάντηση της 40χρονης.

«Αυτή διαδηλώνει πως είναι η εξειδίκευσή του. Ο ίδιος το λέει. Εδώ μιλάμε για επέμβαση η οποία έγινε στα πόδια της κοπέλας και ο ίδιος την επεξέτεινε ακόμα και στους γλουτούς», σχολίασε από την πλευρά της η δικηγόρος της γυναίκας, Ανθή Γκιουρτζίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ