Ενθουσιασμός στο διαδίκτυο για την υποψηφιότητα του 80χρονου Βασίλη Κοντογιαννοπουλου στις επόμενες εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά ο Μητσοτακης κανει την έκπληξη και κατεβάζει στις εκλογες μια χρυσή εφεδρεία απο το Σημιτικό Πασοκ, τον Βασίλη Κοντογιαννοπουλο. Μάλιστα ο Κοντογιαννόπουλος πριν βρεθεί στο Πασοκ του Κωστα Σημίτη είχε αριστεύσει στο υπουργείο παιδείας στις κυβερνήσεις του Κωνσταντινου  Μητσοτακη απο οπου παραλιγο να φύγει και νύχτα.

Ο Κυριακος Μητσοτακης κανει νεο γενναίο άνοιγμα στα απολειφάδια του Σημιτικού Πασοκ ικανοποιώντας ετσι ένα αρκετά μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων του που θυμούνται ακόμη με αγαπη τις χρυσές εποχές Σημίτη.

Αλλωστε η ζωη στην Έλλαδα τον τελευταίο χρόνο θυμιζει παρα πολύ τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης του Κωστα Σημίτη. Η ίδια αισχροκέρδεια υπάρχει στα Σουπερ Μαρκετ που υπήρχε στη χώρα λιγο μόνο καιρο μετά την είσοδο της Ελλάδας στο Ευρω και την στρογγυλοποίηση προς τα άνω, μιλάμε για πολύ άνω, των τιμών.

Μεσα σε αυτο το κλίμα της ακρίβειας λοιπόν ειναι λογικό ο λαος να αποζητά και πρόσωπα απο εκείνη την εποχή, που πλέον στα 80 τους χρόνια εχουν να προσφέρουν παρα πολλα με την πολύτιμη τους εμπειρία.

Μπραβο Κυριακο. Άντε και με την Σαπουντζάκη στο Επικρατειας και που ξέρεις μπορει με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανια με εσενα αρχηγό να πάρουμε και την Πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ