Μπράβο τους: Οδηγός λεωφορείου και υγειονομικοί σε αναστολή έσωσαν νεογέννητο βρέφος που κινδύνευε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάρη στην άμεση αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου της γραμμής 054 σώθηκε η ζωη ενος βρεφους που  είχε πάθει εισρόφηση μεσα στο λεωφορείο. Αυτόπτης μάρτυρας που έζησε απο πρωτο χερι το περιστατικό περιέγραψε οσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του και μίλησε για την ψυχραιμία με την οποία οι συγκεκριμένοι γιατροί αντιμετώπισαν το συμβάν.

«Ακούσαμε κάποιο λεωφορείο να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι».

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια».

Μετά από 6 με 7 λεπτά ήρθαν στο σημείο και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με τις σειρήνες, ενώ και η συγκοινωνία διεκόπη για να παραλάβουν άμεσα το περίπου δύο μηνών βρέφος το οποιο μεταφερθηκε στο νοσοκομειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ