Η «σύμμαχος» Τουρκία ισοπεδώνει μέσα στη νύχτα κουρδικά χωριά στη Συρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο στόχαστρο των τούρκων γενοκτόνων οι σύμμαχοί μας στην περιοχή, που έδωσαν 11.000 ζωές πολεμώντας το ισλαμικό κράτος στο πλευρό των ΗΠΑ!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση, καμιά καταδίκη για την εξελισσόμενη θηριωδία η οποία μάλιστα γίνεται και με αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη.
Όπως είχε προαναγγείλει το προξενείο των ΗΠΑ στο Ερμπίλ του ιρακινού Κουρδιστάν, η Τουρκία ξεκίνησε ανελέητη επίθεση κατά αμάχων Κούρδων στην βόρεια Συρία στην περιοχή του Κομπάνι.
Οι επιθέσεις αυτές γίνονται με πρόσχημα την προβοκατόρικη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη για την οποία κατηγορήθηκε μία κοπέλα από τη Σομαλία, που βαφτίστηκε ως πράκτορας του PKK!

Οι βομβαρδισμοί των τούρκων έπληξαν τουλάχιστον πέντε χωριά στην περιοχή με τους κατοίκους έντρομους μέσα από τα σπίτια τους να κινηματογραφούν την κόλαση πλήρως μέσα στη νύχτα.

Είναι πάντως η απόλυτη ειρωνεία. Η υποτιθέμενη «σύμμαχος» Τουρκία, με αμερικανικά όπλα να εξοντώνει τους Κούρδους που στάθηκαν δίπλα στις ΗΠΑ, πολεμώντας ηρωικά τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, θυσιάζοντας 11.000 ψυχές, ώστε ο αμερικανικός στρατός να μην έχει απώλειες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ