Η CIA στρατολογεί φυγάδες Ρώσους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Δύσης έβαλαν στο στόχαστρο Ρώσους επιχειρηματίες, πρώην στρατιώτες και άλλους πολίτες που διέφυγαν από τη Ρωσία σε διάφορες χώρες του κόσμου μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022.

  «Ψάχνουμε για Ρώσους σε όλο τον κόσμο που νιώθουν αηδιασμένοι με τη ρωσική κατοχή», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μάρλοου, αντιπρόεδρος επιχειρήσεων της CIA.

Η αμερικανική Wall Street Journal (WSJ) μετέφερε στη σελίδα της το σχέδιο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) για τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντέιβιντ Μάρλοου, αντιπρόεδρος επιχειρήσεων της CIA, εξήγησε τον στόχο της υπηρεσίας, σε ομιλία στο Hayden Center του Πανεπιστημίου George Mason, ο Μάρλοου δήλωσε ότι οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αξιοποιήσουν τους δυσαρεστημένους Ρώσους δίνοντάς τους νέες ευκαιρίες.

 «Ψάχνουμε για Ρώσους σε όλο τον κόσμο που νιώθουν αηδιασμένοι με τη ρωσική κατοχή», είπε ο Μάρλοου.

«Είμαστε ανοιχτοί σε ανθρώπους που θα συνεργαστούν μαζί μας», πρόσθεσε,  δίνουμε την ευκαιρία σε ‘φυγάδες’ να κατασκοπεύσουν και να μας παραδώσουν σημαντικές πληροφορίες για την ανατροπή της κατάστασης.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ